Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROŠADE

Otkriveno kako se dogodila razmjena brojeva među vatrenima. Sve je počelo je na zahtjev Perišića

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Matija Habljak/PIXSELL
27.03.2023.
u 09:19

Zanimljiva situacija dogodila se u svlačionici naše reprezentacije

Uoči kvalifikacijskog dvoboja s Walesom u sklopu prvog kola mnogi navijači su primjetili kako je došlo do rošade u brojevima kod hrvatskih reprezentativaca, a u glavnim ulogama našli su se Ivan Perišić, Marko Livaja i Joško Gvardiol. Perišić je uzeo broj 14 koji nosi u Tottenhamu, Livaja je osvanuo s novim brojem 20, dok je Šutalo preuzeo 'šesticu' koja  je dosada bila u vlasništvu umirovljenog Dejana Lovrena.

SN otkrivaju kako je došlo do te situacije, a navodno je sve započelo na zahtjev Perišića, bio je simpatičan razgovor između naših nogometaša, zatražio je Livaju da mu prepusti broj 14, samo on zna iz kojih razloga, ali možda se jedan od njih krije u činjenici da Perišić u Tottenhamu upravo taj broj na leđima.

Kako su Livaja i Perišić dobri prijatelji, napadač i kapetan Hajduka ispunio mu je želju. Međutim, ako bi se zamijenili, Livaja bi morao nositi četvorku, a to mu nije bio najsretniji scenarij jer smatra da je ta brojka karakteristična za obrambene igrače. Onda je došao na ideju da zamoli Gvardiola i uzme njegovu brojku.

Stoper Leipziga nije imao problema da se oprosti od broja 20, pa ga je prepustio Livaji i preuzeo Perišićevu četvorku. Tako se dogodila trampa između brojeva koje će u budućnosti nositi naše zvijezde.

Komentara 2

KJ
kjlćllk
09:46 27.03.2023.

a zašto na domaćem terenu naši nisu nosili naš dres za domaće utakmice???

MK
MKGRA
09:39 27.03.2023.

Vecernjak malo krivo, 6. je na leđima Josipa Šutala a 4. na leđima Gvardiola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije