Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strepnja u stožeru

Otkriveno je zašto Dalić kasni s objavom popisa: Izbornik napeto iščekuje važne vijesti

Zagreb: Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao konferenciju za medije nakon pobjede nad Danskom
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.10.2022.
u 12:37

Hrvatska javnost će danas saznati koga će Zlatko Dalić voditi na pripreme za nadolazeće SP.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić danas će objaviti preliminarni popis od 35 imena koji će biti kandidati za odlazak na svjetsko prvenstvo u Kataru.

Mjesta nema za sve, FIFA je odredila da izbornici mogu povesti maksimalno 25 igrača, tako da će Dalić morati skratiti popis za devet imena. 

Obično popis reprezentativaca izađe oko podneva, ali danas će stići, vjeruje se, između 14 i sati jer se u stožeru vatrenih čekaju rezultati magnetske rezonance za Lovru Kalinića. Kapetan Hajduka se ozlijedio na susretu protiv Lokomotive i jako je upitan za odlazak na SP. 

- Nema nikakve potrebe za nekim iznenađenjima, sve se više manje zna. Moj stožer i ja jako puno u zadnje vrijeme analiziramo i sigurno ćemo donijeti najbolju odluku za hrvatsku reprezentaciju. Nemamo nikakvih dilema, samo se nadam da neće biti ozljeda, a na nama je da odaberemo najbolje - rekao je jučer Dalić za HRT

Listu s 26 imena igrača koje vodi u Katar Zlatko Dalić objavit će 9. studenoga. Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu 14. studenoga nakon čega putuje u Rijad gdje će dva dana poslije odigrati prijateljsku utakmicu protiv Saudijske Arabije.

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 8

DU
Deleted user
12:44 31.10.2022.

Po kojoj je logici Kalinić uopće treći vratar, svi ovi navedeni u anketi su trenutno u boljoj formi?

KR
kruni
13:35 31.10.2022.

Kakva dilema, pa svi iz ankete su bolji od Kalinića

Avatar southman
southman
12:54 31.10.2022.

Ma kakav Kalinić. Vodi Grbića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije