Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZBOG PRIJETNJI

Otkriven sadržaj prijetećih poruka: 'Mogao bi sinu na sprovod. HŽV!' Sudac tvrdi da je mobitel hakiran

Sudac 3
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
07.03.2024.
u 20:43

Pretpostavlja se da je počinitelj za slanje poruka koristio jednokratni mobilni uređaj. Svilokos je po primitku poruka nepoznatog pošiljatelja slučaj prijavio policiji, a ona je brzo ušla u trag Vukoviću. HNS je odgovorio suspenzijom pomoćnog suca

Nakon čitave epizode s curenjem VAR snimki koja je kulminirala odlaskom Brune Marića s mjesta predsjenika Komisije nogometnih sudaca HNS-a, u četvrtak je na vidjelo izašao novi incident. Naime, pomoćni sudac HNL-a Dejan Vuković je uhićen zbog prijetećih poruka upućenih dopredsjeniku sudačke komisije i bišvem nogometnom sucu Vladi Svilokosu.

U četvrtak je Vuković izveden pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu. Izrečena mu je zabrana približavanja Svilokosu na manje od 200 metara. Pretpostavlja se da je za slanje poruka koristio jednokratni mobilni uređaj. Svilokos je po primitku poruka nepoznatog pošiljatelja slučaj prijavio policiji, a ona je brzo ušla u trag Vukoviću. HNS je odgovorio suspenzijom pomoćnog suca.

GALERIJA Dinamo kiksao protiv Osijeka, jedva osvojio bod na Opus Areni

Sudac 3
1/8

"Preuzmeš li funkciju, mogao bi uskoro sinu na sprovod. Kćer nećemo dirati. Za sada... Pamet u glavu! HŽV", pročitao je sadržaj prijeteće poruke reporter u Dnevniku Nove TV.

VEZANI ČLANCI:

"Sudac Vuković ekspresno je uhićen, istražitelji su složili zapravo cijeli mozaik. Kad je doveden u sjedište krim-policije na ispitivanje, istražitelji su ga suočili sa svim informacijama koje imaju. No, kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, on im je ponudio odgovor kako nije poslao te poruke, nego da je njegov telefon hakiran. Istražitelji naravno nisu povjerovali u njegovu priču", naveo je reporter.

VIDEO Šef sudaca Bruno Marić o aferi koja trese hrvatski nogomet

 

Komentara 1

SN
Senf na kobasicama
21:56 07.03.2024.

hakiran?hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije