Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO I VESELIN VUJOVIĆ

Otkrivamo zašto su Dinamove zvijezde uživo došle gledati PPD Zagreb

Zagreb: Obožavatelji se fotografirali s Oršićem i Ristovskim na utakmici PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
30.09.2022.
u 17:40

– Vidio sam jedan "mrtvi" Porto, momčad koja je neprepoznatljiva s obzirom na kvalitetu igračkog kadra. PPD Zagreb? Bila su dovoljna dva raspoložena igrača da osvoje prva dva boda. Da, mislim na Dibirova i Slavića – rekao je Veselin Vujović

Pobjedom nad Portom (29:23) Ivica Obrvan, trener rukometaša PPD Zagreba, kupio je mir barem sljedećih mjesec dana. Jer, da je izgubio i treću utakmicu u nizu, odnosno drugu domaću u elitnoj skupini Lige prvaka, ne vjerujem da bi uprava i dalje imala strpljenja. A Obrvan je s tankim kadrom napravio malo čudo protiv ekipe u kojoj igra sedam portugalskih reprezentativaca i još sedam jako dobrih stranaca. Ti su stranci tako kvalitetni da bi svatko od njih imao mjesta u prvoj postavi "plinara".

– Vidio sam jedan "mrtvi" Porto, momčad koja je neprepoznatljiva s obzirom na kvalitetu igračkog kadra. PPD Zagreb? Bila su dovoljna dva raspoložena igrača da osvoje prva dva boda. Da, mislim na Dibirova i Slavića – rekao je Veselin Vujović, trenutačno izbornik Irana.

Dobro, bilo je tu još dobrih stvari osim Dibirova i Slavića. Recimo Aleks Kavčič koji je dokazao koliko je nedostajao prošle sezone koju nije igrao zbog ozlijede. Njegov povratak najveće je pojačanje "plinara" ove sezone.

– Nažalost, nisam još spreman igrati svih 60 minuta. Zato sam dobar dio utakmice protiv Porta sjedio na klupi. Srećom, sačuvao sam snagu za kraj, kada je bilo najpotrebnije – rekao je Slovenac u dresu PPD Zagreba.

Mnoge je iznenadio dolazak nogometaša Dinama na utakmicu. Utakmicu su s tribina Arene uživo gledali Mislav Oršić, Stefan Ristovski i Josip Mišić. U klubu su jednostavno objasnili njihov dolazak. Željko Musa, kružni napadač "plinara" privatno je dobar s Oršićem, a Dibirov se po dolasku u Zagreb odmah sprijateljio s Ademijem i Ristovskim, reprezentativcima Makedonije. Tako su Musa i Dibirov pozvali svoje nogometne prijatelje koji su se eto odazvali. Mišić? On je vjerojatno došao u društvu Oršića. 

Zvonimir Srna mogao bi se vratiti u momčad sljedećeg tjedna protiv PSG-a, ali ga trener Obrvan neće forsirati.

>> Pogledajte i video: Legendarni Ivano Balić opet je dio reprezentacije

Standings provided by SofaScore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije