Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆ DOGOVARA DETALJE

Otkrivamo protiv koga će Hrvatska uskoro igrati, protivnici su da se smrzneš!

Zlatko Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
06.12.2019.
u 14:45

Dalić inzistira na što jačim suparnicima, a vatreni će na turniru u Dohi igrati s Hazardovom Belgijom i Ronaldovim Portugalom!

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će do početka Europskog prvenstva četiri pripremne utakmice. 

Prve dvije u drugoj polovici ožujka, kada će reprezentacija imati osmodnevno okupljanje, od 23. do 31. ožujka. 

Dalić preko svojih veza dogovara sudjelovanje Hrvatske na turniru u Dohi, na kojemu bi trebale nastupiti Švicarska, Belgija i Portugal

Igrat će se polufinale i finale, a parovi se još ne znaju. Naš izbornik, kao i uoči SP-a kada smo igrali s Brazilom i Senegalom, inzistira na što jačim suparnicima, a Belgija je trenutačno vodeća u Fifinu poretku i ima tržišnu vrijednost od čak 834 milijuna eura!

Posljednji put Hrvatska je protiv prve reprezentacije svijeta igrala još davne 2005. godine, kada je Brazil gostovao u Splitu.

Novo okupljanje naši će reprezentativci imati 1. lipnja, te će prije premijere na Wembleyu s Englezima (14. lipnja), odigrati još dvije pripremne utakmice.

>> Pogledajte što je rekao Zlatko Dalić nakon što je Hrvatska izborila Euro

Komentara 8

Avatar Cinco
Cinco
00:06 07.12.2019.

Ma mi smo katastrofalni, 2. na svijetu i 24 godine u top 20 reprezentacija svijeta prema Fiinoj ljestvici. Nikad nismo pali ispod 20. Mjesta. Fascinantno.

PR
prajdali100
16:40 06.12.2019.

HNS nas je uvjerio da znaju što rade.Bar ćemo znati na čemu smo.Mislim da je naša obrana tanka.Preko Jedvaja curi na sve strane.

Avatar Zombie
Zombie
22:43 06.12.2019.

Bilo kako bilo, ako mislimo nešto napraviti na EPu onda moramo biti i u stanju pobjediti Belgiju ili Portugal ili barem sve dati od sebe an ne da se već prije tih tekmi predamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije