Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Govorio u suzama

Neviđeni ispad u Wimbledonu: 'Napravio sam veliku glupost!'

Danil Medvedev
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
06.07.2017.
u 09:25

– Znam da je bilo glupo, spremao sam se na odlazak s terena, a onda sam to napravio. Pogriješio sam...

Danil Medvedev u prvom je kolu napravio najveću senzaciju i izbacio Stanislasa Wawrinku, ali u drugom je već posustao. Ruben Bemelmans bio je bolji od njega i slavio sa 6-4 6-2 3-6 2-6 6-3. 

No taj će se susret više pamtiti po ispadu nakon susreta, ispadu kakav u Wimbledonu nikad nije viđen. Medvedev je, naime, bio prilično ljutit pa je došao do svoje klupe, izvadio novčić i bacio ga pred sutkinju Marianu Alves.

Većina gledatelja nije to dobro prihvatila pa je počela zviždati, a i sam Medvedev naknadno je shvatio da je napravio glupost pa se ispričao.

– Nisam mislio da je potkupljena. Jednostavno sam napravio veliku glupost, to je bilo u žaru borbe. Nisam razmišljao – rekao je Medvedev pa dodao:

– Znam da je bilo glupo, spremao sam se na odlazak s terena, a onda sam to napravio. Imao sam osjećaj da su neke odluke bile protiv mene, ali suci griješe. Griješe i igrači, pokazao sam to ovim potezom. Ispričavam se sutkinji – zaključio je priču ruski tenisač kojem su čak i zasuzile oči.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:01 06.07.2017.

Bacio je dva novčića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije