Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Osjeti adrenalin na jet ski kupu Alpe Adria Jet Ski Tour!

Osjeti adrenalin na jet ski kupu Alpe Adria Jet Ski Tour!
Foto: Promo
1/4
24.04.2018.
u 08:58

Najspektakularnije oktanskog natjecanje na moru!

Alpe Adria Jet Ski Tour, najjače jet ski natjecanje započinje svoj 25. jubilej ovaj vikend u Fažani na plaži kampa Bi-Village gdje će se svjetski poznati vozači na gradskoj plaži natjecati u kategorijama sjedećih, stojećih i egzibicijskih utrki. Ne propusti ovaj adrenalinski spektakl na prelijepoj jadranskoj lokaciji!

Ovog vikenda, od petka do nedjelje, Fažana BI-VILLAGE je ponosni domaćin najatraktivnijeg natjecanja na moru – ALPE ADRIA JET SKI TOUR! Vrhunski svjetski vozači uronit će te u svijet adrenalinskih užitaka, ekstremnih mogućnosti vožnji jet skijem i ostaviti te bez daha u čak tri različite discipline.

Gradić Fažana smješten je nasuprot otočja Brijuni i istoimenog nacionalnog parka, te je samo sedam kilometara udaljen od turističkog središta Pule.

Foto: Promo

Na najjače jet ski natjecanje u Fažanu nam dolaze vozači iz čak 12 zemalja regije i natječu se u trinaest klasa ovog najspektakularnijeg motonautičkog sporta u svijetu. I ove godine, jet ski tour počinje s prvom utrkom u Hrvatskoj, a utrke će se održavati u disciplinama sjedeći jetevi, stojeći jetevi i egzibicijski odnosno free style jetevi.

Program natjecanja pogledaj ovdje.

Najatraktivnije klase natjecanja bit će televizijski popraćene direktnim prijenosom u nedjelju u 13 sati na Sportskoj TV.

Dođi i osjeti adrenalin najspektakularnijeg oktanskog natjecanja na moru!

Zašto je ALPE ADRIA TOUR ZANIMLJIV I ATRAKTIVAN TURISTIČKI PRODUKT
ALPE ADRIA TOUR je zahvaljujući geografskom položaju zemalja, svim članicama izuzetno interesantan iz nekoliko aspekata:
Prvi je izuzetna cestovna povezanost lokaliteta natjecanja, koja jako utječe na sami ekonomski status natjecanja.
Drugi je jedinstvene prirodno lijepe i interesantne lokacije (planinske Slovenije – na rijeci, Austrije – na jezeru i Hrvatske – naravno na Jadranskoj obali) koje vuku natjecatelje na “sudjelovanje uz osjećaj pripadnosti”, koji u velikom broju slučajeva rezultiraju povratkom na lokacije i u van natjecateljskim terminima.
Upravo ovaj drugi aspekt je izuzetan turistički adut kojim nastoje prezentirati svaku lokaciju kao jedinstvenu.

Svrha AAT
Jet ski sport je tijekom svojih 20 godina aktivnosti u ovom dijelu Europe, privukao mnoge entuzijaste, ali i promovirao novu vrstu zabave u ALPE ADRIA REGIJI a potom i u cijeloj Europi.
Kao jedna od najexpandiranijih grana sporta u 90ima, jet sport je postao i do danas ostao nezaobilazna rekreacija tijekom ljetne sezone.

Mnogi su probali i uglavnom ostali privrženi toj grani moto nautike, ali svi u okvirima svojih mogućnosti.  Kreditne i leasing linije u 90ima su mnogima i proširile mogućnosti i time ostvarile dječačke snove. Najveći entuzijasti okupili su se oko klubova i saveza i kroz natjecanja ispunjavali svoje potrebe za brzinom, spretnošću, taktičkim nadmudrivanjem … A sve upakirano u neodoljiv kolaž sunca,mora i atraktivnih destinacija.

Zato je i ove godine glavni cilj nastaviti  afirmaciju što većeg broja jet ski entuzijasta, a prema njima prilagoditi i samu natjecateljsku sezonu.
Kroz presjek postojećeg i potencijalnog kadra tako je i postavljeno dva smjera razvoja jet ski sporta koji će se i ove godine afirmirati i ujediniti u ispunjenju svojih želja i zadovoljstava.
A to su:  1) SPORTSKO-NATJECATELJSKI 2) REKREATIVNO-AMATERSKI

Želja organizatora  je da kroz ta dva kadra jet ski sportaša, privuku što širu masu pratitelja, gledatelja i navijača koji dolaze upravo iz njihovih radnih,  obiteljskih ili društvenih okruženja,  a koji nisu dosada nikada niti bili u ikakvom doticaju sa ovom granom moto nautike.
Donosimo raspored 25. izdanja ALPE ADRIA JET SKI TOURA U FAŽANI i pozivamo vas da budete i vi dio velike obitelji ALPE ADRIA JET SKI TOURA:
SJEDEĆI JETEVI – RUNABOUT [ranabaut];
STOJEĆI JETEVI – SKI
EGZIBICIJSKI – FREE STYLE
I OVE GODINE TOUR POČINJE SA PRVOM UTRKOM U HRVATSKOJ
FAŽANA 27-29.04.2018. BIVILLAGE
DIREKTAN PRIJENOS FINALA NAJATRAKTIVNIJIH KLASA U NEDJELJU 29.04. u 13:00 sati NA SPTV

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije