Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Osijek svladao Istru s bijele točke u sudačkoj nadoknadi

Osijek - Istra
Foto: Dubravka Petrić/Pixsell
1/3
24.11.2019.
u 17:58

Puljani su gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrali s deset igrača

U utakmici 16. kola Prve HNL nogometaši Osijeka su ispred svojih navijača pobijedii pulsku Istru 1961 s 1:0 (0:0) i vratili se na treće mjesto. Osječani su došli do pobjede golom iz najstrože kazne u 94. minuti, a Puljani su gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrali s deset igrača.  

Nakon vrlo slabog prvog dijela u nastavku je kapetan Osijeka Škorić u 47. minuti pogodio gredu, a samo četiri minute kasnije je igrač gostiju Markus Pavić zaradio crveni karton. 

Uporni Puljani su se znalački branili sve do treće minute sudačke nadoknade kada je branič Istre Gonzales srušio Špoljarića u kazenom prostoru, a Mirko Marić sretno pogodio s bijele točke.  

Osijek je sada treći s 26 bodova, a Istra je ostala osma s 12. 

Susret se igrao na stadionu Gradski vrt, a sudio je Strukan iz Splita. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije