Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK - ZADAR 3:0

Osijek protiv Zadra nastavio veliku seriju

Osijek - Zadar
Davor Javorović/VLM
19.09.2009.
u 19:18

Ako sada nisu zaslužili premije kada će? Nogometaši Osijeka odradili su svoje i sada je na klupskom čelništvu da ispoštuje dogovoreno. Osijek je nakon jednog od najlošijih ulazaka u sezonu nanizao i četvrtu uzastopnu pobjedu, ponovno uz jako dobar nogomet u većem dijelu utakmice, ali i kratkotrajne "crne rupe" u igri.

Pao je Zadar, momčad koja po tradiciji i nema što tražiti u Gradskom vrtu jer su u 16 od posljednjih 19 gostovanja teren napustili pognutih glava. Dakle, sigurna oklada.

Utakmica je rješena vrlo brzo, već u uvodnim minutama drugog dijela, kada je gostima ubijena i posljednja nada u preokret. Zadar je još dobro prošao jer moglo je sve biti gotovo i puno ranije. Da je bilo malo više prisebnosti u završnici gosti bi prošli lošije već u prvih 45 minuta.

Međutim, čak i u situaciji u kojoj su trojica bijelo-plavih izašla sama pred Ježinu nisu znali što bi s loptom. Serija promašenih "zicera" nastavila se, naravno, i u drugom poluvremenu.

Osijek je, međutim, s konačnih 3:0 potvrdio sjajnu formu. Steinbrückner ponovno odlučio odmah stisnuti goste, a pogodak je i ovaj pao dovoljno rano da rastereti njegovu mladu momčad. Povratnik u Gradski vrt Milan Pavličić potvrdio je koliko je iskustvo nedostajalo ovoj generaciji bijelo-plavih.

Vukao je, gurao svoje suigrače u kontre i odmah u prvoj utakmici koju je počeo od prve minute - zabio. Nova tri boda potvrdio je probuđeni Miličević, a na asistenciju Kneževića, kojemu je ovo četvrta uzastopna utakmica u kojoj je zabio. Zadar jest pokušavao, ali ti su pokušaji uglavnom završavali u bedemu ispred Kardumovih vrata.

Kohorta je, u međuvremenu, nastavila rat s klupskom upravom. Nakon što su "smjenili" sportskog direktora Alena Petrovića, navijači smješteni na jugoistočnoj tribini u nekoliko su navrata na odlazak pozvali i direktora Milu Dumančića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije