Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL TORO OSTAJE

Osijek odbio višemilijunsku ponudu za najboljeg napadača. Nema više prodaje u Gradskom vrtu

Osijek: Utakmica 13. kola Prve HNL, NK Osijek - NK Istra 1961.
Davor Javorovic/PIXSELL
02.02.2023.
u 08:00

Osječki prvoligaš odlučio je kako više neće biti izlaznih transfera, a Vladimir Čohar je najavio nova pojačanja kada presele na novi stadion

Argentinski napadač Ramon Mierez nije na prodaju, jasno su poručili iz NK Osijeka i stopirali njegov transfer pred kraj zimskog prijelaznog roka. El Toro igra sve bolje i bolje pa nije niti čudo kako postoje za njega ponude iz američkog MLS-a te Meksika, dok su nam klupski izvori otkrili kako su svakodnevno stizale razne druge ponude i upiti. 

Unatoč slabijem golgeterskom učinku, Mierez je bio tražena roba dilje Europe ali i svijeta, Glas Slavonije piše da je klub odbio ponudu vrijednu tri milijuna eura iz Bundeslige

29.10.2022., Osijek, Stadion Gradski vrt - SuperSport HNL, 15. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Ramon Mierez Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

- Ponuđeni iznos odštete bio je tri milijuna eura, plus pripadajući bonusi, ali u Gradskom vrtu nisu niti trepnuli, nego su bez mnogo razmišljanja odbili mogućnost tog transfera. Mierez je jedan od igrača na kojem Poms gradi mnogo toga u planu igre, što nije skrivao ni nakon susreta protiv Gorice u kojem je Argentinac doslovce briljirao na terenu. Ramon je ključni čovjek u visokom presingu koji želi igrati Rene, pa stoga niti ne čudi stav NK Osijek kako on trenutačno nije na prodaju - objavili su kolege iz Glasa Slavonije.

Isto tako, određenih upita bilo je i za lijevog braniča Marija Jurčevića, ali Poms vidi Slovenca i kao potencijalnu zamjenu za Šimu Gržana koji nema pravu alternaciju. 

Standings provided by Sofascore

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
08:55 02.02.2023.

Odličan napadač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije