Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE U OMIŠU

Osam reprezentativaca pošteđeno treninga, vratio se kartonirani Lovren

Švedska - Hrvatska
Reuters
15.11.2020.
u 15:49

Vatreni su na kišni trening stigli bez koronavirusom zaraženih Domagoja Vide i Marcela Brozovića, kartoniranog Duje Ćalete-Cara te ozlijeđenog Filipa Uremovića. Osim spomenute četvorke na treningu zbog odmora nije bilo još osam igrača, no riječ je o poštedi zbog umora

Hrvatska reprezentacija okupila se u Omišu za svoj prvi trening uoči utakmice s Portugalom. Riječ je, naravno, o rodnom mjestu našeg reprezentativca i igrača Intera Ivana Perišića koji će se osjećati kao kod kuće jer je tu napravio svoje prve nogometne korake. No, njega, kao i nekoliko ostalih reprezentativaca nije bilo na treningu u Dalmaciji.

Vatreni su na kišni trening stigli bez koronavirusom zaraženih Domagoja Vide i Marcela Brozovića, kartoniranog Duje Ćalete-Cara te ozlijeđenog Filipa Uremovića. Osim spomenute četvorke na treningu zbog odmora nije bilo još osam igrača, no riječ je o poštedi zbog umora. 

Momčadi se, treba naglasiti. vratio Dejan Lovren koji je utakmicu sa Švedskom propustio zbog žutih kartona. 

Reprezentativci baš i nisu imali puno vremena za odmor uoči početka pripremanja nove utakmice. Uz to što koronavirus remeti planove, još je i raspored strahovito zgusnut. Trening je već dan nakon utakmice.

Baš zbog tog zgusnutog rasporeda pošteđena su sedmorica s najvećom minutažom protiv Švedske: Modrić, Livaković, Barišić, Vlašić, Kovačić, Perišić, Brekalo i Pongračić. Ostatak ekipe danas je bio na treningu, među njima i desni bek Josip Juranović.

"Došli smo u pet, pet i pol, zaspao sam oko šest i probudio se već u 9:30 za doručak. Danas rekuperiranje, trening i priprema za Portugal", rekao je ujutro Josip Juranović, te dodao:

"Dosta toga treba popraviti da budemo što bolji protiv Portugala. Imamo puno igrača koji igraju na europskoj razini, kad su oni top, malotko nam može parirati. Protiv Portugala će biti bolje za sve nas", kaže Josip Juranović uoči susreta.

"Mislim da će nam zbog toga što je Portugal već osigurao završnicu biti lakše, ali mi smo viceprvaci svijeta, nitko protiv nas neće ići opušteno, moramo jako paziti",  zaključio je Juranović

Ključne riječi

Komentara 10

RE
RedTree
16:30 15.11.2020.

Ovaj ritam utakmica, bez pravog odmora i priprema nema smisla. Treba nam bolji i čvršći pristup i zovite onog Šunjića, jedino mi on pada na pamet kao pristojna zamjena za Brozovića.

Avatar southman
southman
16:33 15.11.2020.

Ni slučajno Kovačića izostaviti iz momčadi. Čovjek je zvijer !

Avatar rubinet
rubinet
15:55 15.11.2020.

Ritam je nevjerojatan. Čemu ta Liga naroda? Nepotrebna je ! I inače ,a posebice danas u doba korone. Ovi iz UEFE nisu razumni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije