Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENO IZGUBILI

Razočarani Vlašić ne zna gdje je bio glavni problem protiv Švedske: Netipično za nas

Nikola Vlašić
Davor Javorović/Pixsell
15.11.2020.
u 09:34

''Ne znam gdje je bio glavni problem, ali to ćemo analizirati s izbornikom. Portugal? Trebamo se sada dobro odmoriti, imamo dva dana u Splitu i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo kakva su oni ekipa, želimo se pokazati u boljem svjetlu'', zaključio je Niksi

Niti jedan naš reprezentativac ne može biti zadovoljan onim što je Hrvatska jučer prikazala protiv Švedske u Solni u petom kolu Lige nacija, pa ni Nikola Vlašić koji se također nije uspio naigrati protiv discipliniranog protivnika.

''Razočarani smo, prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. Drugo smo se malo digli, zabili smo jedan gol, ali imali smo malo šansi, netipično za nas. Nismo uspijevali doći do njihovog gola, mislim da smo zasluženo izgubili'', dao je Vlašić izjavu za Novu TV nakon 2:1 poraza.

Ipak, Vlašić, koji se tijekom zadnjih godinu dana dokazao kao važan kotač reprezentacije, gleda unaprijed. Utakmica je gotova i fokus je, kako i treba biti, na idućoj.

''Ne znam gdje je bio glavni problem, ali to ćemo analizirati s izbornikom. Portugal? Trebamo se sada dobro odmoriti, imamo dva dana u Splitu i dati ćemo sve od sebe da pobijedimo. Znamo kakva su oni ekipa, želimo se pokazati u boljem svjetlu'', zaključio je Niksi.

Komentara 29

K3
Krešimir_3007
09:49 15.11.2020.

prvo poluvrijeme nije bilo najbolje. 🤣. bilo je takvo da su to mogli gledati samo Hrvati kojima je od toga bila muka. onaj Šveđanin koji igra u kineskoj ligi je izgledao kao Brazilac. i sad ok, Luki je valjda muka od takvih bezveznih utakmica, ali ovi novi, mladi, ???.

SA
samuraj
10:07 15.11.2020.

Ne znaš gdje je problem? Pa pogledaj utakmicu ( ako ćeš imati želudac nešto tako bljutavo probavljati 90 min. ), i sve će ti biti jasno. Nasuprot vas, Biden dok trčkara po bini izgleda kao Usain Bolt. Svojim stavom i i zalaganjem sramotite državu za koju igrate. Nije problem što izgubite ( i to je sastavni dio sporta ), problem je način, a vi gubite kao zadnje p... , e to je problem.

DU
Deleted user
10:25 15.11.2020.

Budimir nije lopte ni vidio to valjda sve govori o igri Vlasica, i Brekala i Perisica, a u obrani se ne zna ko pije ko placa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije