Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje pod tribinama

Oršić: Magla nam nije smetala, nismo razmišljali o prekidu

Slavlje igrača Dinama
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
09.11.2018.
u 10:29

Iz svečane lože čuli se se tamburaši, a slavilo se i u svlačionici trenera, dok je Bjelica medijima prenosio svoje dojmove o utakmici, ostatak stožera veselio se, sa zvučnika se čula pjesma Halida Bešlića ‘Taman je’

Volim te Dinamo..., orilo se dugo iz plave svlačionice, pjevalo se, skakalo, s pravom veselilo nakon povijesnog uspjeha maksimirske momčadi.

Iz svečane lože čuli su se tamburaši, slavilo se i u svlačionici trenera, a dok je Bjelica medijima prenosio svoje dojmove o utakmici, ostatak stožera veselio se. Sa zvučnika se čula pjesma Halida Bešlića "Taman je".

>> Pogledajte video kako se slavilo u Dinamovoj svlačionici

I igra Dinama bila je "taman" baš koliko treba da se opet slomi Spartak.

Nije bilo nikakve sumnje
– Odigrali smo pravu utakmicu, pobijedili smo i nema se što reći – mirno je počeo kapetan Arijan Ademi koji je na pola pitanja o golu Spartaka i mogućoj sumnji u uspjeh počeo odmahivati glavom: – Ma ne, nikakve sumnje nije bilo. Gora situacija bila je u Trnavi i tamo smo pokazali kakva smo momčad, da možemo okrenuti utakmicu, da samo trebamo igrati svoju igru, a to smo napravili i sada u Maksimiru.

Jeste li svjesni što je ovaj Dinamo učinio?

– Ma kako ne bih bio svjestan, pa mi smo za ovo živjeli, radili. Tu sam devet godina i znam kakvih je pehova bilo. Veseli što imamo još dosta rezerve, imamo jaku momčad i to ćemo još pokazati.

U tih devet godina Ademi je odigrao mnogo utakmica, na koje bi mjesto stavio ovu?

– Gledajte, ovom smo utakmicom ispisali povijest i ovo je najveća iako protivnik nije zvučan. Sada ćemo se malo opustiti, ali ne previše jer nas čeka težak posao s Lokomotivom.

>> Pogledajte galeriju proslave povijesne pobjede

Slavlje igrača Dinama
1/12

Nakon utakmice igrači su u zrak dizali trenera Bjelicu, očito su plavi svjesni da je mnogo toga njegovoga ugrađeno u ovo proljeće.

– Njegov je udio jako velik, on nas je usmjerio, dao nam pozitivnu energiju, vjetar u leđa, a mi smo mu vjerovali i sve ovo ostvarili – zaključio je kapetan Ademi i vratio se slaviti u svlačionicu.

Amer Gojak prvi pogodak zabio je efektno, petom.

– Nije važno tko je zabio, a uz ovakve navijače idemo do kraja. Ne znam kako sam zabio, znam samo da sam brzo reagirao, dogodilo se u sekundi – kaže Gojak koji, kao ni ostatak momčadi, nije podlegao nikakvoj euforiji.

– Ja sam stvarno bio smiren, imao sam dobar osjećaj, vjerovao sam u sebe i svoju momčad, znao sam da ćemo mi to dobro odraditi. Ne znam koliko je magla smetala našim navijačima, ali nama na terenu nije to bio nekakav problem – zaključio je Gojak.

On je otključao Slovake, a definitivno je utakmicu zaključio Mislav Oršić.

Dobro je završilo

– Lijep je ovo osjećaj pred našim navijačima. Mi nismo zapali u euforiju, svi smo se koncentrirali na Spartak. Uvjeti za igru baš nisu bili sjajni, dobro da su zbog magle promijenili loptu, glavno da je dobro završilo. Nismo razmišljali o mogućem prekidu, nitko od službenih osoba nije dolazio u svlačionicu – kazao je Mislav Oršić.

Koliko god da dečki dobiju pravo na slavlje, zaslužili su, a prošla noć s pravom je pripadala njima.

>> Pogledajte video: maksimirske tribine pjevaju "Za Dinamo dao bih sve"

Komentara 15

Avatar Lovre42
Lovre42
10:56 09.11.2018.

Dinamo Zagreb, bravo.Bravo navijači, neopisivo.

DU
Deleted user
10:50 09.11.2018.

Ajmo svi! Za Dinamo dao bih sve!

Avatar Manolique
Manolique
10:48 09.11.2018.

Neka ovo bude novi početak jednog sretnijeg razdoblja hrvatskog nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije