Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NI UZ POBJEDU NISMO SIGURNI

Oprez: Srbija i Francuska danas mogu izbaciti Hrvatsku s Eura, evo kako

Szeged: EHF Europsko prvenstvo, Hrvatska - Srbija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
17.01.2022.
u 11:13

Hrvatska nikako ne smije izgubiti, mora svladati Ukrajinu i nadati se da se neće ponoviti scenarij iz Montpelliera s olimpijskih kvalifikacija kad je Hrvatska na kraju izigrana.

Hrvatska rukometna reprezentacija danas u 18 sati igra utakmicu protiv Ukrajine u trećem kolu Europskog prvenstva. Nakon toga u 20:30 sastaju se Francuska i Srbija i poslije toga susreta doznat ćemo koje dvije momčadi iz naše skupine idu u drugi krug.

Najizglednija opcija jest da dalje prođu Francuska i Hrvatska, no nijedna momčad nije siguran putnik u iduću fazu natjecanja.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ako Hrvatska, Francuska i Srbija završe s istim brojem bodova, gledat će se gol-razlika u međusobnim susretima. A tu se može dogoditi da Hrvatska izvisi čak i uz pobjedu protiv otpisane Ukrajine.

Francuska je pobijedila Hrvatsku s pet golova razlike, a Hrvatska je s tri gola prednosti bila bolja od Srbije. Dakle, ako Srbi svladaju Francusku s dva ili više razlike, kauboji će ispasti. Može se dogoditi i da se od Eura oproste Francuzi, a za to je uz naše slavlje potrebna uvjerljiva pobjeda Srbije s više od osam golova razlike.

Hrvatska nikako ne smije izgubiti, mora svladati Ukrajinu i nadati se da se neće ponoviti scenarij iz Montpelliera s olimpijskih kvalifikacija kad je Hrvatska na kraju izigrana. Obje večerašnje utakmice moći će se gledati na RTL-u.

>> Pogledajte i video

Komentara 7

RO
RobertZG
14:41 17.01.2022.

Realno treba razmontirati Ukrajinu bez obzira kako završe Francuska I Srbija.

AF
AfganistanskiHrvat
14:22 17.01.2022.

Nije nemoguće, Francuzi su nam već to napravili a s ovima se da dogovoriti.

GA
galico
15:35 17.01.2022.

Francuzima ovaj put treba pobjeda jer žele prenijeti 2 boda, a s nama bi se ionako tek eventualno sreli u finalu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije