Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRVI PUT...

Opet bez prijenosa: HTV neće raditi utakmicu Hrvatske i Sjeverne Irske

Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
14.11.2016.
u 12:26

Ovaj put dogovor je pao s Arenasportom, koji će na svom drugom kanalu prenositi ogled iz Belfasta protiv Sjeverne Irske u utorak od 20.45. Prijenos utakmice moći ćete pratiti i na portalu Večernjeg lista

Još jedna prijateljska utakmica Hrvatske neće biti na HTV-u. I kao i svaki put, Hrvatski nogometni savez nateže se s TV kućama tko će prenositi kockaste, piše Goal.

Ovaj put dogovor je pao s Arenasportom, koji će na svom drugom kanalu prenositi ogled iz Belfasta protiv Sjeverne Irske u utorak od 20.45. Prijenos utakmice moći ćete pratiti i na portalu Večernjeg lista.

Sjeverna Irska će ugostiti Hrvatsku za koju neće igrati Modrić, Rakitić, Kovačić, Subašić, Perišić i Ćorluka. Ante Čačić najavio je da će priliku dobiti igrači koji su manje igrali.

– Neki su kod mene prvi put, a oni koji manje igraju u svojim klubovima imat će priliku dobiti pravi, natjecateljski podražaj. Stoga očekujem pravu utakmicu i ne dvojim da je Hrvatska izazov svima, pa tako i Sjevernoj Irskoj koja je u nizu nepobjedivosti na svom terenu. Učinit ćemo sve da im taj niz prekinemo – rekao je hrvatski izbornik.

Državna televizija neće prenositi ni završni teniski Masters iz Londona iako ondje nastupaju Marin Čilić i Ivan Dodig. Opširnije ovdje.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 10

EN
enos
13:14 14.11.2016.

Prava "hrvatska" televizija. Sreća pa je hdz na vlasti jer bi ovo prozvali jugokomunističkoudbaškim atakom na samu bit hrvatskog domoljublja.

DU
Deleted user
12:42 14.11.2016.

Što se čudite?Pa to je "Hrvatska" televizija.

Avatar jura37
jura37
16:17 14.11.2016.

Pernar nije platio pretplatu pa nemaju para za platit hns-u ;))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije