Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMARA U SVOM STANU

Omiljeni Hrvat otvoreno o plaćama sportaša: Normalno je da nam se uzme dio!

Domagoj Duvnjak
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
27.03.2020.
u 14:33

– Klub živi od navijača, vidjet ćemo u subotu što će nam reći. Bit ćemo pametniji nakon sastanka – smatra Duvnjak koji se prisjetio i ovogodišnjeg Europskog prvenstva

Hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak dane bez rukometa provodi u Njemačkoj, u Kielu. Rukometna Bundesliga je stala, kao i većina drugih natjecanja u svijetu.

U karanteni je dao intervju za Balkan handball, a govorio je o samom klubu, reprezentaciji, ostalim rukometašima, kao i o njihovim plaćama, što je ovih dana prilično aktualna tema jer su neki klubovi u dogovoru s igračima smanjili primanja, neki su to napravili bez dogovora s igračima, a neki, poput Dinama, pred očima javnosti imaju otvoren sukob između svlačionice i ureda onih koji vode klub.

Duvnjak o tom pitanju ima jasan stav.

– Mi u klubu čekamo. Ideja je da se nastavi prvenstvo, ali ja čisto sumnjam u to. Imamo sastanak s upravom i sigurno ćemo se morati odreći dijela plaće, postotak ne znam, ali naravno da treba pomoći klubu. Klub živi od navijača, vidjet ćemo u subotu što će nam reći. Bit ćemo pametniji nakon sastanka – smatra Duvnjak koji se prisjetio i ovogodišnjeg Europskog prvenstva.

– Meni je jako teško pao poraz, ne meni, nego svim igračima. Osvajali smo druga mjesta i gubili finala i nakon toga se slavilo u svlačionici. Nakon Španjolske bila je tišina i svi smo bili tužni. Znali smo da smo imali priliku. Jedan od težih poraza u karijeri. Najdraža i najveća pobjeda u karijeri mi je protiv Norveške u polufinalu. To je reklama za rukomet, bilo je svega i svačega. Padali smo s nogu, nismo znali koji je rezultat, ali navijači su nas vodili. Pa nitko na svijetu nema takve navijače kao mi – otkrio je Duvnjak. 

>>> Pogledajte gostovanje srebrnih rukometaša Davida Mandića i Marina Šipića 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije