Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bila priča

Olma dovode kao zamjenu za petog najskupljeg igrača svijeta?

Dani Olmo
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
1/5
29.11.2019.
u 19:32

Čelnici Barcelone navodno vjeruju da momčad treba još prinova u napadu

Nikako da Barcelona i Ousmane Dembele dođu na zelenu granu. Samo dva mjeseca otkako se francuski reprezentativac oporavio od zadnje ozljede, eto opet s njim nevolje, i to velike. 

Barca je upravo objavila da zbog ozljede mišića desne noge na njega neće moći računati čak deset tjedana, što znači da je bez petog najskupljega igrača svijeta ostala već treći puta ove sezone (125 milijuna eura prema Transfermarktu).

Dembeleu je to čak osma ozljeda otkako je krajem kolovoza 2017. godine stigao na Nou Camp, što ga, htjeli to tako sročiti ili ne, čini promašenom investicijom.

Zanimljivo, dok je nastupao za Rennes i Dortmundsku Borussiju, Dembele je imao gotovo potpuno čist liječnički karton, a ako svemu tome dodamo da je čelnike kluba više puta izbacio iz takta svojim ponašanjem izvan travnjaka, sve ukazuje na to da treba povjerovati španjolskim medijima kada navode da bi Barca za njega rado našla kupca.

A pišu i tko bi mu trebao biti zamjena. 

Tako portal Depor u petak ponavlja da Barcelona drži oba oka uprta prema Maksimiru, i to u želji da čim prije dogovori povratak Danija Olma u svoje jato.

Tu su informaciju u više navrata ponavljali i brojni drugi španjolski portali, dok Depor ističe da je upravo Dembeleova sudbina ključna za angažman Dinamova dragulja.

"Unatoč tome što Barcelona ima kao alternative Ansumanea Fatija i Carlesa Péreza, čelnici Barcelone smatraju da im treba pojačanje u napadu, tim više što i Antoine Griezmann igra ispod očekivane razine", navodni novinar tog portala, pozivajući se na članak iz Don Balloona.

Hoće li se Olmo doista vratiti odakle je i došao, možda ćemo doznati uskoro jer se bliži zimski prijelazni rok, ali kako god da okrenuli stvar, znakovito je što španjolski mediji gotovo svakodnevno provlače Olma kroz redove svojih listova ili portala.

Komentara 6

KA
kajinx
21:35 29.11.2019.

Kako god završi, sretno Olmo!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
21:00 29.11.2019.

Već se počeo čuvat, vidim nije igrao zadnjih par utakmica iako je izašao na teren

GR
gragakarlovac
20:29 29.11.2019.

Sada kada se dinamo vratio u stare, gunitničke navike, ide stara navila rasprodaja! Crni Petak Maksimir!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije