Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI VATRENI

Nijemci tvrde: Zvone Boban mogao bi dobiti otkaz u Milanu

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
29.11.2019.
u 09:51

Bild piše da je vlasnicima Milana dosta takve situacije i da se spremaju radikalne promjene. A one uključuju otkaze direktoru nogometnih operacija Bobanu, tehničkom direktoru Maldiniju i treneru Stefanu Pioliju.

Legende Milana Zvone Boban i Paolo Maldini ovoga su ljeta preuzeli važne uloge u klubu kako bi crveno-crne vratili na slavne staze. Boban je zbog toga i napustio posao u Fifi, no pogled na ljestvicu Serie A dovoljan je da se shvati ovaj dvojac zasad nije uspješan.

Milan je nakon 13 odigranih kola tek na 12. mjestu lige sa samo četiri pobjede i čak sedam poraza. Dobro obaviješteni njemački Bild piše da je vlasnicima dosta takve situacije i da se spremaju radikalne promjene. A one uključuju otkaze direktoru nogometnih operacija Bobanu, tehničkom direktoru Maldiniju i treneru Stefanu Pioliju.

Bild navodi da je glavni čovjek Milana Ivan Gazidis odlučio uvesti nešto što je dosad neviđeno u talijanskom nogometu. Naime, klub bi u 2020. godini trebao voditi čovjek koji bi, po uzoru na engleske klubove, bio trener, sportski direktor i šef skautske službe.

A taj se čovjek zove Ralf Rangnick. Vodio je Red Bull Leipzig, a trenutačno radi na razvoju Red Bullovih klubova u SAD-u i Brazilu. Njegovim dolaskom i vođenjem kluba po engleskom principu, Boban i Maldini postali bi suvišni.

Strani mediji pišu i da se Bobanu osim slabih rezultata zamjera i loš izbor pojačanja. Posebno se spominje Ante Rebić koji, kako piše u jednom tekstu, izazva "podsmjeh navijača" zbog svojih slabih igara.

>> Pogledajte što je Boban rekao na humanitarnoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:46 29.11.2019.

Boban je svakako bio vrhunski nogometaš no izvan igrališta je ispod prosječan na svim poljima. Diplomirao je povijest a vjerujem da ni on ne zna zbog čega. Jedno je vrijeme politizirao dajući potporu SDP-u no ni tu osim male balege nije ništa napravio. Kritizirao je HNS a a odbijao uključiti se u rad istoga. Bio u FIFI i otišao za boljom lovom. Sad će ga iz Milana otjerati jer je više nego neuspješan. Baš niš' od njega.

RI
Rizlman
14:11 29.11.2019.

Ja znam samo ovo: Boban je 1998. u polufinalu predugo ostao u igri, bio je ozlijeđen i nije tražio zamjenu i direktni je krivac za prvi gol Thurama. 20 godina kasnije on izmislili VAR koji je inače najveća glupost ikadglupost ikad uvedena u nogomet i koja će uništiti igru i onda taj VAR protiv nas u finalu dosudi jedanaesterac koji inače ne bi bio dosuđen. Dakle, nije nimalo maliciozno ako kažem da nas je Boban svojim "genjalnim" zamislima koštao ne jedne već dvije titule svjetskog prvaka.

Avatar toxic alien
toxic alien
14:00 29.11.2019.

Boban je htio rusiti Mamica... ali na srecu Dinama i hrvatskog nogometa Maminjo je bio pretvrd orah. I bolje je da zanat uci u Italiji nego u Hrvatskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije