Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVI SE ROĐENDAN

Lovren objavio fotku s prijateljem i oduševio fanove: Kako smo mi Hrvati zgodan narod!

Dejan Lovren
Foto: Dejan Lovren/Instagram
1/5
29.11.2019.
u 14:40

Fotografija je u malo više od četiri sata dobila preko 36 tisuća lajkova, a uz brojne čestitke, u komentarima je bilo i pohvala na račun izgleda ovog dvojca

Dejan Lovren vratio se među važne igrače Liverpoola nakon što je jedan dio vremena bio više na klupi nego na terenu, a u srijedu je donio i bod svom klubu na utakmici s Napolijem u sklopu 5. kola Lige prvaka. 

Tim pogotkom oduševio je navijače engleskog kluba, a danas je na Instagramu oduševio i svoje fanove fotografijom sa svojim prijateljem kojem je čestitao 31. rođendan.

Sretan rođendan brate, neka si mi živ i zdrav samo - lijepo je poručio Lovren svom prijatelju koji je ujedno i jedan od suvlasnika modne marke koju je osnovao s našim reprezentativcem.

Fotografija je u malo više od četiri sata dobila preko 36 tisuća lajkova, a uz brojne čestitke, u komentarima je bilo i pohvala na račun izgleda ovog dvojca. 

Što su Hrvati zgodan narod - glasio je jedan od komentara.

- Zgodni - slaže se osoba u drugom komentaru. 

- Lijepi ste - stižu komplimenti sa svih strana.

- Sjajno vam stoje te crne majice - poručeno je dvojcu u još jednom komentaru. 

>>> Pogledajte izjave vatrenih nakon plasmana na EURO

Ključne riječi

Komentara 39

KA
kajinx
21:42 29.11.2019.

Kako smo mi Hrvati zgodan narod! Morate preokrenuti u negativno. To nije on rekao, nego komentator. Usput, braća Lovren, za pet ste!

MA
marli
16:29 29.11.2019.

Za razliku od vas, oni plivaju u novcima. Dajte im još lajkova i plazite za njima.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
19:32 29.11.2019.

Hrvatima najbolje stoje crne majice 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije