Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SIGURNOSTI

Olimpijske igre u Tokiju bi se mogle održati u potpunosti bez gledatelja

FILE PHOTO: A woman cycles past a sign for Tokyo 2020 Olympic Games on the pavement in front of the National Stadium, the main stadium of Tokyo 2020 Olympics and Paralympics, in Tokyo
KIM KYUNG HOON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
30.04.2021.
u 12:45

"Prema anketama, naši sugrađani su zabrinuti i ako se situacija ne popravi tada ćemo donijeti odluku da ne bude gledatelja", kazala je Hashimoto

Ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju mogle bi se održati u potpunosti bez gledatelja, najavila je predsjednica Organizacijskog odbora Seiko Hashimoto u petak.

Još u ožujku je donesena odluka kako neće biti dopušten dolazak gledatelja iz inozemstva, a zbog sve teže epidemiološke situacije u Japanu konačna odluka o tome hoće li domaći navijači smjeti na borilišta odgođena je za lipanj.

"Naš prvi cilj je, da igre izvedemo sigurno, kako za sportaše tako i za sve stanovnike Japana. To znači da bi one, u slučaju da razmjeri pandemije budu veliki, mogle biti održane u potpunosti bez gledatelja".

"Prema anketama, naši sugrađani su zabrinuti i ako se situacija ne popravi tada ćemo donijeti odluku da ne bude gledatelja", kazala je Hashimoto.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije