Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA OLIĆ Hrvatski reprezentativac u moskovskom CSKA odlično započeo europsku sezonu

Olić: Dok zabijam, neću na klupu

spo_olic.jpg
import
10.08.2006.
u 18:43

Bila je to još jedna večer koju će hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić sasvim sigurno još dugo pamtiti. Iako Ružomberok nije momčad iz najelitnijeg europskog razreda, ne postižu se svaki dan dva pogotka u jednom od najuglednijih europskih nogometnih natjecanja. Ruski prvak CSKA u prvoj je utakmici trećeg pretkola praktički izborio Ligu prvaka nadigravši slovačkog prvaka Ružomberok s 3:0. U glasu našeg reprezentativca osjetilo se zadovoljstvo.

- Prekrasan je osjećaj opet postizati pogotke, no najvažnije je da sada nisam ozlijeđen. Dugo sam se mučio s ozljedom koljena, no sada se odlično osjećam i potpuno sam zdrav. Samo neka tako i ostane. Dva pogotka daju mi veliko samopouzdanje. Uzvratna utakmica trebala bi biti formalnost. Vjerujem da ćemo bez većih problema izboriti Ligu prvaka - u dahu govori naš reprezentativni napadač i dodaje:

- Moram priznati da se posebno veselim što ću igrati u najjačem klupskom natjecanju na svijetu. Liga prvaka je nešto najveće. A i meni je važno da igram jake europske utakmice. I nije važno s kim ćemo igrati u skupini jer će sve momčadi biti jake.

Ushićenje Ivice Olića bilo je i više nego očito. I ne bi se dalo zaključiti da je naš nogometaš razočaran statusom u klubu. Jasno je da svoje planove veže uz ruskog prvaka.

- Sad mi je krenulo, hvala Bogu. U prošlom kolu bio sam strijelac za pobjedu, zašto me mijenjati kad mi dobro ide. Trener me i u utakmici s Ružomberokom zamijenio petnaestak minuta prije kraja. Valjda me čuva za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Dinama - ističe Olić, koji će u ponedjeljak prvi put nakon Svjetskog prvenstva biti u Zagrebu sa suigračima iz reprezentacije. Pod paskom novog izbornika Slavena Bilića slijedi izazov u prijateljskom ogledu s Italijom 16. kolovoza.

- Pozorno sam pratio događaje u reprezentaciji i nogometnom savezu. Igrače se puno ne pita kad se mijenjaju stvari. No, zadovoljan sam kako je završen izbor novog stručnog stožera. Ne opterećujem se tko je na kormilu reprezentacije, a vjerujem da isto razmišljaju i ostali reprezentativci. Najvažnije mi je da dobrim igrama opravdam izbornikovo povjerenje. Vjerujem da u utakmici s Italijom nećemo razočarati - zaključuje Olić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije