Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI SE VRATITI

Đoković nakon pobjede nad Ćorićem poslao snažnu poruku

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.04.2018.
u 09:30

- Ne bih bio ovdje da ne vjerujem da opet mogu biti broj jedan i osvajati Grand Slamove. Bio sam već u toj poziciji i vjerujem da to opet mogu napraviti. Naravno da to želim!

Nekadašnjem prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću jučer je trebalo čak deset meč-lopti kako bi slomio otpor žilavog Borne Ćorića i sa 7:6 (2), 7:5 u drugom kolu ATP turnira Masters 1000 serije u Monte Carlu.

- Bila je to velika borba. Borna ima stil sličan mome. Napravio je dobre stvari u Indian Wallesu i Miamiju i došao je ovdje s puno samopouzdanja. Lijepo je opet osjetiti ove emocije. Nisam puno igrao u posljednjih devet mjeseci i nedostaje mi natjecanje - rekao je Đoković i dodao:

- Nadam se samo da ću biti zdrav. Kad se ne borim s ozljedama, ništa me ne može zaustaviti da treniram i borim se. I samo tako mogu doći na razinu koju želim - rekao je Đoković nakon pobjede.

13. igrač svijeta vjeruje da se može vratiti na tron.

- Ne bih bio ovdje da ne vjerujem da opet mogu biti broj jedan i osvajati Grand Slamove. Bio sam već u toj poziciji i vjerujem da to opet mogu napraviti. Naravno da to želim!

Đokovićev idući protivnik je Dominic Thiem, a pobijedi li u četvrtfinalu bi mogao igrati protiv Rafaela Nadala.

- Ne razmišljam o mogućem meču s Nadalom jer bi to bilo nepoštivanje Dominica i njegovog tenisa - rekao je Đoković.

Komentara 5

AN
Akomeoko_Nevara
11:39 19.04.2018.

ovo je degutantno, ovaj list je nešto najjadnije što postoji, to dodvoravanje i ulizivanje srbima je prešlo svaku granicu, očitio je da je vlasnik ovih novinar netko u srbiji i da se uređuju u srbiji, obrisao sam aplikaciju VL, a od danas više na vaše stranice ne idem, ovako pišite novine za nekog drugog, ja kao Hrvat vaše smeće neću čitati. a što je đoka poručio? koga zanima neka čita na b92, ovo je trebao biti hrvatski portal što već odavno nije!

Avatar Abcda
Abcda
16:26 19.04.2018.

" Snaznu poruku", ma nemoj. Nole je upravo ispao od Thiema, haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije