Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO PRIOPĆENJE

Oglasio se i HNS! Evo što kažu o hrvatskom izborniku koji je pripit smrću prijetio supruzi

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
09.05.2020.
u 13:13

HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice - poručili su

Jutros je neugodno odjeknula vijest da je bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević prijetio supruzi u pripitom stanju te joj govorio da će ubiti nju, njezinu sestru te majku

On je u subotu ujutro odveden na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nakon što je optužen da je prijetio supruzi. Nakon što je dao iskaz pustili su ga da se brani sa slobode, ali uz određene mjere pa je tako morao napustiti dom i ne smije se supruzi približiti na bliže od 200 metara, javlja 24sata

A sada se napokon oglasio i njegov poslodavac, naš nogometni savez, koji je kratkim priopćenjem obavijestio javnost o svom stavu.

Prenosimo ga u cijelosti

- Hrvatski nogometni savez najoštrije osuđuje i ima nultu stopu tolerancije prema svakoj vrsti nasilja, a pritom posebno osjetljivom smatramo temu obiteljskog nasilja.

U ovom trenutku, HNS je o predmetnom slučaju upoznat iz medija te ne raspolaže sa svim i potpunim informacijama što se zaista dogodilo.

HNS maksimalno ozbiljno shvaća ovu situaciju te će pažljivo pratiti cijeli slučaj i promptno reagirati kada se utvrde sve činjenice - poručili su. 

>>> Pogledajte što o Jordanu i svojoj karijeri kaže Toni Kukoč

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije