Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI U HAJDUKU

Odrekao se pola milijuna eura, sada odgovorio na pitanje hoće li ostati u Splitu

Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone
Milan Sabic/PIXSELL
07.05.2021.
u 11:16

Podsjetimo, Livaja je stigao u Hajduk sredinom veljače, odrekao se pola milijuna eura, a sada je postigao i svoj prvi gol u derbiju...

Nakon što je u derbiju protiv Dinama bio jedan od najboljih u redovima 'bijelih' te postigao pogodak, oglasio se i Marko Livaja.

Prvi takav derbi za njega, odmah i prvi pogodak. On je jedan od ključnih igrača Hajduka koji se još bori za igranje u Konferencijskoj ligi sljedeće godine. Nakon utakmice dao je intervju za Dnevnik Nove TV u kojem otkriva da to bio poseban dan za njega, nešto poput dječačkog sna, ali je čudno da je prvi derbi, a ima  'već' 27 godina.

Podsjetimo, Livaja je stigao u Hajduk sredinom veljače, odrekao se pola milijuna eura, a na pitanje ostaje li onda i dalje u Hajduku, odgovara: - Iskreno, nisam pričao s menadžerom još o tome nego pričam tu s Upravom. Imamo stvarno dobar odnos, pričamo svaki dan, dajemo neke ideje jedni drugima. Ne želim još razmišljati o tome, imamo još četiri utakmice bitne za Europu, ne želim opterećivati ni sebe ni njih. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti što je najbolja opcija za mene i za njih i to je to.

Kaže, šanse su 50:50.

No, ako i ode, iza njega ostaju talentirani mladi dečki, 18-godišnji Stipe Biuk i 19-godišnji Marin Ljubičić.

-Mislim da su Stipe i Marin pokazali da su već spremni igrati. Sigurno da neće svaka utakmica biti na top nivou, ali bitno da se vidi da su talenti i da mogu igrati i mislim da Hajduku to treba biti putokaz za ubuduće. Ovdje uvijek ima kvalitetnih igrača, samo im treba dati šansu - dodao je Livaja

Kod ovog pitanja, Livaja je također odgovarao s mjerom opreza. O treneru Tramezzaniju kaže da je dobar čovjek s kojim ima odličan odnos, a je li on dugoročno rješenje za trenera Hajduka odgovara: - Na meni nije da ja odlučujem, ima tko će, tako da ćemo vidjeti na kraju sezone. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:57 07.05.2021.

Livaja -znalac nogometa. Ali je trkački nespreman.

BR
Breoxs
11:56 07.05.2021.

Hajduk treba ostaviti Tramezzanija, Livaju, riješiti se većine ovih stranaca, dati veće povjerenje mladim igračima i ne očekivati čuda. Litavac će morati popustiti pritiscima, pa će uzeti Sablića koji je iz dalmatinskog bazena i poznaje mentalitet navijača. Sablića treba pustitiiti da radi, ne smije ga se smjenjivati nakon 4 uzastopna poraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije