Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI U HAJDUKU
Povratak na članak

Odrekao se pola milijuna eura, sada odgovorio na pitanje hoće li ostati u Splitu

Podsjetimo, Livaja je stigao u Hajduk sredinom veljače, odrekao se pola milijuna eura, a sada je postigao i svoj prvi gol u derbiju...

Komentari 2

DU
Deleted user
12:57 07.05.2021.

Livaja -znalac nogometa. Ali je trkački nespreman.

VL
BR
Breoxs
11:56 07.05.2021.

Hajduk treba ostaviti Tramezzanija, Livaju, riješiti se većine ovih stranaca, dati veće povjerenje mladim igračima i ne očekivati čuda. Litavac će morati popustiti pritiscima, pa će uzeti Sablića koji je iz dalmatinskog bazena i poznaje mentalitet navijača. Sablića treba pustitiiti da radi, ne smije ga se smjenjivati nakon 4 uzastopna poraza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.