Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SLOBODNI TERMIN

Određeni termini odgođenih utakmica 17. kola

Istra, Dinamo
Duško Marušić/PIXSELL
26.11.2013.
u 16:03

Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni donio je odluke o novim terminima za utakmice 17. kola Lokomotiva-Rijeka i Istra 1961-Dinamo koje su odlukama sudaca zbog nepogodnih terena odgođene.

Povjerenik za natjecanje MAXtv Prve lige Josip Brezni donio je odluke o novim terminima za utakmice 17. kola Lokomotiva-Rijeka i Istra 1961-Dinamo koje su odlukama sudaca zbog nepogodnih terena odgođene.

Propozicijama natjecanja određeno je da se takve utakmice igraju u prvom mogućem slobodnom terminu što je, kad je u pitanju utakmica Lokomotiva-Rijeka, zbog obveza HNK Rijeke u prvenstvu i u natjecanju UEFA Europske lige, srijeda 18. prosinca. Na prijedlog klubova, donijeta je odluka da se ista odigra u četvrtak 19. prosinca i to s početkom u 18 sati radi izravnog TV prijenosa na programu Arenasporta na MAXtv.

Za drugu odgođenu utakmicu Istra 1961-Dinamo, zbog obveza GNK Dinamo u prvenstvu, UEFA Europskoj ligi i Hrvatskom nogometnom kupu, prvi mogući slobodan termin mogao bi biti tek subota 21. prosinac čime se posebno igračima NK Istra 1961, ali i GNK Dinamo, skraćuje neophodan odmor nakon sezone budući da vrlo brzo moraju početi pripreme za nastavak natjecanja koji je zakazan za 8. veljače 2014. godine. Zbog toga je, uz suglasnost oba kluba, Povjerenik za natjecanje donio odluku da se utakmica odigra neposredno po povratku GNK Dinama sa priprema u inozemstvu u terminu 6. veljače 2014. godine koji ničim ne ugrožava propisima predviđen redoslijed odigravanja odgođenih utakmica jer će se utakmica odigrati prije redovitog 21. kola.

Satnica početka te utakmice odrediti će se naknadno u dogovoru s TV partnerom Lige.

Utakmica 16. kola između HNK Rijeka i NK Hrvatski Dragovoljac, koja je bila prekinuta zbog nestanka električne energije, igra se prema ranije zakazanom terminu u srijedu 4. prosinca u 20 sati.

>> Kek Hajduku: Kakva upitna regularnost, spustimo malo loptu
>> Nakon utakmice u Puli otkazan i derbi 'lokosa' i Rijeke
>> Pogledajte zbog kakvih je uvjeta odgođena utakmica u Puli

Komentara 2

Avatar dzambo
dzambo
19:13 26.11.2013.

Sve i svasta samo da Dinamo bude prvi na kraju..... Kakve pripreme kakvi bakaraci ti se Dinamovci nisu ni umorili nikako do sada, pa nevidim bas nikakav problem da se ta utakmica odigra U Decembru, pa nece bit citav Decembarr lose vrijeme ili snjeg ili kisa... e da....

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:16 26.11.2013.

U drugim ligama klubovi organiziraju pripreme na način da se prilagode rasporedu. U HNL-u se radi raspored tako da se prilagodi Dinamovim pripremama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije