Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NATOPLJEN TRAVNJAK

Pogledajte zbog kakvih je uvjeta odgođena utakmica u Puli

Istra, Dinamo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/5
23.11.2013.
u 14:56

Glavni razlog odgode je loše stanje travnjaka na Aldo Drosini, a nije pomogao ni prolom oblaka pola sata prije utakmice koji je još više natopio travnjak.

Utakmica 17. kola Prve HNL između Istre i Dinama koja se trebala igrati na stadionu Aldo Drosina u Puli u subotu u 15 sati je odgođena.

Glavni razlog odgode je loše stanje travnjaka na Aldo Drosini, a nije pomogao ni prolom oblaka pola sata prije utakmice koji je još više natopio travnjak.

Glavni sudac, Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, izašao je s kapetanima momčadi Fautom Budicinom i Josipom Šimunićem na teren 10-ak minuta prije utakmice, ali kako nije bilo regularnih uvjeta za igru, sucu nije preostalo ništa drugo nego odgoditi utakmice.

- Svi smo vidjeli na što je ličio naš teren. U vrlo lošem je stanju, a vode ima po cijelom terenu. Meni bi čak i odgovaralo da se igralo jer je Dinamo tehnički bolji od nas pa bi nam težak teren bio plus, ali iz čisto sportskih razloga je bolje da se ne igra. Sačuvat ćemo zdravlje naših igrača, što je najbitnije - rekao je trener Istre Igor Pamić.

Plavi su se nakon službene objave kako utakmice neće biti ukrcali u službeni autobus i krenuli za Zagreb gdje će po dolasku odraditi trening, a novi termin utakmice bit će određen naknadno.

>> Černomorec pobjedom najavio utakmicu s Dinamom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:27 23.11.2013.

Ako pobjede očajni Osijek , onda će Hajduk opet na 1.mjesto .... nakratko

HU
humagum
15:10 23.11.2013.

biti če još prilike za odigravanje tekme .....

TO
tonimohave
15:20 23.11.2013.

Znači Istra još nije spremna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije