Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poklon navijačima

Odlična vijest za Juventus uoči završnice sezone

Paulo Dybala
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.04.2017.
u 14:54

Dybala je u ljeto 2015. godine iz Palerma prešao u Juventus, potpisavši ugovor na pet godina.

Argentinski napadač Paulo Dybala (23), koji je prije dva dana zabio dva gola u pobjedi protiv Barcelone 3-0 u Ligi prvaka, produžio je u četvrtak ugovor sa Juventusom za još dvije sezone, odnosno do 2022. godine.

 Po novom ugovoru Dybala će postati drugi najplaćeniji igrač Juventusa, odmah iza sunarodnjaka Gonzala Higuaína. Imat će godišnju plaću od sedam milijuna eura.

Dybala je u ljeto 2015. godine iz Palerma prešao u Juventus, potpisavši ugovor na pet godina. Juve je za njega platio 32 milijuna eura odštete, a morat će isplatiti i još osam milijuna eura na ime bonusa.

 Iako su se za njega zanimali Barcelona i Real Madrid, Dybala je u više navrata isticao da želi ostati u talijanskom prvaku za kojeg je prošle sezone zabio 23 gola u svim natjecanjima, a ove je upisao 16 pogodaka.

>>Kakva pohvala za Marija Mandžukića: 'Takvo nešto ne viđa se često!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije