Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava medalje

Odlična generalka za ponedjeljak: Ivica vrlo dobar 20. u spustu

Ivica Kostelić
Reuters/Pixsell
09.02.2013.
u 12:32

Hrvatski je skijaš na treningu prije utrke bio 23., a onda je u samoj utrci vozio bez većih pogrešaka i ostvario odličan rezultat uoči superkombinacije na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu

U najbržoj skijaškoj disciplini Aksel Lund Svindal jučer je osvojio peto zlato na svjetskim prvenstvima. Nakon trijumfa u Schladmingu Norvežanin sada ima po dva zlata u spustu i superkombinaciji te jedno u veleslalomu. Svindal će sutra zacijelo biti jedan od konkurenata našem Ivici u superkombinaciji jer je u toj disciplini bio prvak i 2009. i 2011. U spustu kojeg je vozio kao trening za kombinacijski spust, Kostelić je zauzeo 20. mjesto (+2.86).

- Utrka je bila dosta teška jer je na stazi s puno prijelomnica bila slaba vidljivost, puno skokova i malih grba koje se ne mogu vidjeti. Ja sam imao sreće sa ždrijebom i brojem dva koji sam iskoristio za jednu solidnu vožnju - kazao je Ivica.

Naš drugi predstavnik Max Urlich nije uspio završiti utrku jer mu se već prije prvog prolaznog vremena u zavoju otkačila skija. Pred 50-tak tisuća gledatelja, srebro je pripalo vodećem spustašu u Svjetskom kupu Talijanu Dominiku Parisu (+0.46) dok je broncu osvojio Francuz David Poisson (+0.97).

Komentara 1

Avatar gnjuss
gnjuss
15:54 09.02.2013.

Stvarno smo smanjili standarde kad nam je 20. mjesto "odlično".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije