Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši uvjeti

Odgođena utakmica Intera i Hajduka

Inter Zaprešić
Foto: Screenshot
1/2
04.03.2016.
u 11:29

Vremenski uvjeti uzrokovali su vrlo loše stanje travnjaka u Zaprešiću, zbog čega bi odigravanje susreta u predviđenom susretu bilo krajnje upitno

Utakmica 26. kola HNL-a između Intera i Hajduka, koja se trebala igrati u subotu u 17 sati, odgođena je! Loši vremenski uvjeti utjecali su na katastrofalno stanje travnjaka, zbog čega će ove dvije momčadi zaigrati u drugom terminu.

"Povjerenik za natjecanje Prve lige, Josip Brezni, odgodio je susret Intera i Hajduka za utorak 8. ožujka nakon postignutog dogovora između klubova o pomicanju termina utakmice. Vremenski uvjeti uzrokovali su vrlo loše stanje travnjaka u Zaprešiću, zbog čega bi odigravanje susreta u predviđenom susretu bilo krajnje upitno, a u dogovoru s klubovima i nositeljem televizijskih prava, Brezni je odredio utorak u 17:00 sati kao novi termin ovog prvenstvenog ogleda", stoji na stranicama MAXtv Prve lige.

>>Održan krizni sastanak u Hajduku: Brbić razgovarao s Burićem i igračima

Ključne riječi

Komentara 11

LI
Lisabon
13:20 04.03.2016.

Trenutno podnijeti prijavu agenciji za zastitu trzisne utakmice jer sad hajduk ima 2 dana vise odmora i moze se pripremati za polufinale kupa.Takodjer se moze dogoditi da se oporave neki kljucni igraci Hajduka koji se do sutra nemogu oporaviti,a moze se dogoditi da Hajduk nekoga kupi (npr iz lige petice) koji bi do tada mogao biti registriran.Treba prijaviti i Inter kao klub jer nisu osigurali regularne uvjete u kojima bi skupocjeni igraci Hajduka jos mogli povecati svoju trzisnu vrijednost.Treba u podnesku isto napisati da se Lokomotiva izbaci iz lige jer ih je pobjedio Inter ,a dobro se zna da je to filijala od Dinama pa su posljedice dalekosezne.I nakraju pitanje:gdje je Suker?

PO
PowerPoint
12:10 04.03.2016.

Prvenstvo je neregularno! U odgođenoj utakmici za hajduk može odigra Pedro Gaitan, novo pojačanje iz Gvatemale!

MI
mislav22
12:07 04.03.2016.

Sigurno su opet svi krivi radi odgode. Mislim da je prvenstvo ne regularno. Inter je sigurno u dogovoru sa dhmz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije