Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLUB POTVRDIO

Odbojkaški bračni par pronađen mrtav nakon potresa u Turskoj

Odbojka
Foto: Društvene mreže
1/4
07.02.2023.
u 14:54

Betul je imala 27 godina, a njezin suprug je bio dvije godine stariji, a svojevremeno je igrao u Halkbanku.

U katastrofalnom potresu jačine 7,8 po Richteru koji je jučer pogodio Tursku i Siriju smrtno je stradao odbojkaški bračni par Betul Coban Cakir i Bedrettin Cakir.

"Naša bol je velika... S dubokom tugom smo saznali za odlazak Betul Coban Cakir koja je potekla iz naše momčadi i godinama na najbolji način predstavljala naš klub, te njezinog supruga Bedretina Cakira, također odbojkaša. Želimo milost Božju našoj sportašici i njezinom suprugu. Neka raj bude vaše mjesto", objavio je odbojkaški klub MerinosVolleyball.

Betul je imala 27 godina, a njezin suprug je bio dvije godine stariji, a svojevremeno je igrao u Halkbanku.

Razorni potres srušio je tisuće zgrada, uključujući brojne stambene blokove, kao i bolnice. Više desetaka tisuća ljudi ozlijeđeno je i mnogi su postali beskućnici. Broj mrtvih raste iz sata u sat i trenutačno je prema službenim podacima više od 5000 poginulih na području Turske i Sirije.


 

Ključne riječi

Komentara 1

KP
Karlovacko pivo
16:11 07.02.2023.

Šta imamo od komentara tuga i jad jednog naroda a mismo prošli malo bolje svaka smrt je žalost ali tuse nemože ništa priroda je jača od političara sućut svim Turcima i Sirijcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije