Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG IGRANJA S REZERVAMA

Odbačena West Hamova žalba protiv Fulhama

West Ham
AFP
01.05.2010.
u 10:08

Engleska Premierliga odbacila je žalbu West Hama protiv Fulhama koj je navodno namjerno nastupio u oslabljenom sastavu u utakmici 32. kola protiv Hull Cityja.

West Ham je optužio gradskog rivala da je odmarao petoricu nogometaša koji su inače članovi udarne momčadi čime je izravno pomogao Hull Cityju da dođe do pobjede (2-0) i važna tri boda u borbi za ostanak.

Sporna je utakmica odigrana 27. ožujka, a otada se situacija ipak značajno promijenila. Hull je danas na 18. mjestu s 28 bodova, šest manje od Westa Hama koji je na 17. mjestu i samo ga teorija može izbaciti iz Premiershipa. Možda je i ta činjenica nagnala vodstvo Premierlige da odbaci žalbu "čekićara".

- Vodstvo Premierlige je saslušalo argumente Fulhama i došlo do zaključka kako nije bilo kršenja pravila u ovom slučaju - kazao je glasnogovornik lige.

West Ham se žalio na temelju nedavnog slučaja u kojem je Wolverhampton novčano kažnjen jer je odmarao čak desetoricu nogometaša u utakmici protiv Manchester Uniteda. Menadžer Fulhama Roy Hodgson je, pak, protiv Hulla svoje igrače "čuvao" za prvi dvoboj četvrtfinala Europa lige protiv Wolfsburga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije