Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Mamić s mladim Dinamom bolji od Varaždina, Majer zabio pa asistirao

Mamić s mladim Dinamom bolji od Varaždina, Majer zabio pa asistirao
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
24.07.2020. u 20:55

Dinamo je u posljednjem kolu HNL-a slavio protiv Varaždina 2:0.

Trener Zoran Mamić izveo je prilično mladu momčad te je pružio priliku brojnim igračima te je tako zaigrao i Renato Josipović koji je ušao umjesto Danijela Zagorca

Igrač utakmice bio je Lovro Majer koji je u devetoj minuti zabio pogodak, a u 42. minuti asistirao je iz kornera kada je pogodak zabio Ćuže. 

Rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao. Na kraju je Davor Šuker osvajačima naslova uručio medalje i trofej prvaka. 

Sutra nas očekuje borba za drugu poziciju i mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Lokomotiva ide na noge Osijeku, a pobjednik tog susreta nastupat će u Ligi prvaka iduće sezone. Rijeka čeka svoju priliku i pobjedom protiv Istre, a remijem u Osijeku, oni bi bili ti koji bi išlu u najelitnije klupsko natjecanje. 

Danas još igraju Slaven Belupo i Gorica (21:05).

Komentara 6

DU
Deleted user
18:52 24.07.2020.

Volim te Dinamooooo! Šampioni,šampioni!!!!!!!!!

DA
dadobrc68
21:03 24.07.2020.

Bravo Lovro,konačno.

ST
stefj
02:40 25.07.2020.

Ovo je napokon bilo nešto bolje. Napokon Majer na pravom mjestu i motiviran. Igrač kojeg je Bjelica skoro uništio... A Kulenović je definitivno promašaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije