Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE ZA EP

Červar: Oni su puni entuzijazma i osokoljeni bodom iz Srbije

Hrvatska rukometna reprezentacija
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
27.10.2018.
u 17:56

- Znamo da neće biti lako, neovisno o tome što smo mi favoriti. Treba svoju ulovu favorita obraniti na igralištu i to je nama zadatak sutra - rekao je izbornik Červar.

Izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije Lino Červar izjavio je kako će nedjeljni susret 2. kola skupine 2 kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine protiv Belgije u Leuvenu (15.45 sati) biti posljednji zadatak njegovih odabranika u ovoj godini te kako žele opravdati ulogu favorita.

Hrvatska je kvalifikacije započela 31:28 domaćom pobjedom protiv Švicarske u Osijeku, dok je Belgija na gostovanju kod Srbije u Zrenjaninu osvojila bod odigravši 27:27.

- Nakon utakmice sa Švicarskom predstoji nam zadnji izazov u ovoj godini, a to je druga utakmica kvalifikacija s Belgijom. Analizirali smo ih nakon utakmice sa Srbijom. Očekuje nas protivnik pun entuzijazma i osokoljen bodom iz Srbije. Želim da i ovaj zadnji zadatak uspješno riješimo i da pobijedimo ovdje. Znamo da neće biti lako, neovisno o tome što smo mi favoriti. Treba svoju ulovu favorita obraniti na igralištu i to je nama zadatak sutra - rekao je izbornik Červar.



Dokapetan Zlatko Horvat poziva na oprez, ali vjeruje u dobru utakmicu svoje momčadi.

- Morat ćemo biti dosta oprezni. Pokazali su u Srbiji da su neugodna momčad. Moramo samo biti koncentrirani i ne bi trebalo biti problema. Danas ćemo odraditi još dodatnu pripremu za tu utakmicu kao da se radi o bilo kojem protivniku. Moramo se pripremiti, ući koncentrirano u utakmicu i neće biti nikakvih problema.

Plasman na EP koji će se igrati u Austriji, Norveškoj i Švedskoj izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije iz svake skupine te četiri od osam najboljih trećeplasiranih selekcija.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Komentara 5

DU
Deleted user
10:05 28.10.2018.

Nije red da belgijanci prekinu niz, pa Lini ne zabiju 10-tak golova preko pivota. Tek toliko da se održi kontinuitet.

Avatar Django
Django
18:23 27.10.2018.

Kaj je ovo došlo da se tresemo pred Švicarskom i Belgijom. Halooo! Švicarskom i Belgijom? Ne tako davno bi natrpali Švicarce 15 razlike sa pola snage.

ČI
čikaga
21:57 27.10.2018.

Vrijeme je da Deda ode u penziju. Samo se šepuri kao Gusak, odnosno Puran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije