Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice HOKEJAŠA

Obožavamo Zagreb, grad je predivan i pun divnih ljudi

'sport 18.09.2009.,Zagreb, Dom Sportova Ledena dvorana - Hokej na ledu, EBEL liga: Medvescak - Olimpija.Supruge hokejasa Medvescaka. Photo: Antonio Bronic/VLM  U gornjem redu lijevo je Tina Rajić(djev
Foto: 'Antonio Bronic/Vecernji list'
1/3
21.09.2009.
u 08:10

Medveščakovo krilo Luka Žagar očekuje dijete s Urškom Hrovat, bivšom slovenskom skijašicom...

Zajedno s ovosezonskim pojačanjima Medveščaka u Zagreb su stigle i njihove bolje polovice. Kapetan Medveščaka Kanađanin Alan Letang u Zagrebu je sa suprugom i dvoje djece, Amerikanac Aaron Fox sa suprugom i djetetom, dok su s djevojkama u Zagrebu Kanađani John Hečimović, Michael Ouellette, Amerikanci T. J. Guidarelli i Jeff Corey te Slovenac Robert Kristan. Djevojke dolaze na utakmice bodriti svoje dečke.

– Ne možemo vjerovati da je tako dobro ozračje u dvorani. Sviđa nam se što navijači glasno navijaju – pričale su za vrijeme utakmice s Olimpijom.

Dok su pak njihovi muškarci na treninzima, cure se ne dosađuju.

– Šećemo gradom, razgledamo ga, a volimo i sjesti na kavu i pričati – kažu djevojke.

Zagrebom su oduševljene, a već su isprobale i najdražu žensku zanimaciju.

– Ima puno dobrih dućana za šoping. Najdraži nam je Avenue Mall – smiju se cure. Vidjele su i našu obalu, u organizaciji kluba zajedno s cijelom momčadi bile su na jednodnevnom izletu u Crikvenici.

– Obala je prekrasna, oduševila nas je. Ali znale smo i prije da je Hrvatska najpoznatija po svojemu moru.

Hrvatima je ipak najpoznatija partnerica Luke Žagara. Slovensko krilo Medveščaka u vezi je s bivšom slovenskom skijašicom Urškom Hrovat, a uskoro će postati roditelji. Hrovat nam je otkrila da će roditi sina. Iako joj je termin poroda već za tri tjedna, bivša skijašica još uvijek radi u Elanu kao menadžerica. Medveščak je pak prvi put gledala u susretu protiv Olimpije, momčadi iz njezina rodnog grada Ljubljane.

– Oduševilo me ozračje, slično je kao na sljemenskoj utrci – kaže Ljubljančanka koja je zbog svog partnera u susretu protiv zmajčeka ipak navijala za Medveščak.

U društvu s Hrovat bila je i Sonja, djevojka vratara Medveščaka Roberta Kristana. Iako je spiker u Ledenoj dvorani pri predstavljanju igrača uz ime Roberta Kristana dodao i “slobodan”, Slovenac je kasnije to demantirao.

– Valjda se zeznuo. Ja sam u ozbiljnoj vezi – kaže Kristan koji je zbog svojih obrana već doživio skandiranje Ledene dvorane.

Saznali smo da Kristan i njegova Sonja planiraju vjenčanje nakon kraja sezone, vjerojatno u svibnju.

Ključne riječi

Komentara 3

SI
SITS
10:01 21.09.2009.

Baš kako su hokejaši veći frajeri od onih metroseksualaca i panjeva nogometaša, tako su i njihove cure veći komadi od onih lopata i letvi koje se nazivaju manekenkama. BTW Urška je prekrasna i sa svojih 35 godina izgleda mlađe od mnogih 20 godišnjakinja.

Avatar Idler 3
Idler 3
10:37 21.09.2009.

Joker... ...slažem se sam je problem jedino kaj se nitko nemre sjetit imena niti jednog hokejaša, kak u Zg-u tak i šire :-)))

SI
SITS
11:06 21.09.2009.

Idler3 to i jest naša tužna stvarnost. Ljudi se danas u Hrvatskoj (nažalost) poistovjećuju i za idole imaju hrpu nepismenih mediokriteta i loših nogometaša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije