Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice HOKEJAŠA
Povratak na članak

Obožavamo Zagreb, grad je predivan i pun divnih ljudi

Medveščakovo krilo Luka Žagar očekuje dijete s Urškom Hrovat, bivšom slovenskom skijašicom...

Komentari 3

SI
SITS
10:01 21.09.2009.

Baš kako su hokejaši veći frajeri od onih metroseksualaca i panjeva nogometaša, tako su i njihove cure veći komadi od onih lopata i letvi koje se nazivaju manekenkama. BTW Urška je prekrasna i sa svojih 35 godina izgleda mlađe od mnogih 20 godišnjakinja.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
10:37 21.09.2009.

Joker... ...slažem se sam je problem jedino kaj se nitko nemre sjetit imena niti jednog hokejaša, kak u Zg-u tak i šire :-)))

VL
SI
SITS
11:06 21.09.2009.

Idler3 to i jest naša tužna stvarnost. Ljudi se danas u Hrvatskoj (nažalost) poistovjećuju i za idole imaju hrpu nepismenih mediokriteta i loših nogometaša.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.