Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U jako lošem društvu

Objavljena šokantna snimka: Igrač Dinama dobio takvu šamarčinu da se srušio sa stolca!

Artem Besedin
Foto: Screenshot
21.05.2020.
u 11:01

Sergej Rebrov spasio mu karijeru i pogurao ga do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje

Artem Besedin, popularni mladi nogometaš kijevskog Dinama koji je dosad upisao 13 nastupa za seniorsku ukrajinsku reprezentaciju i pritom postigao dva gola, definitivno je u prošlosti birao jako loše društvo.

Naime, tamošnje portale jutros je preplavila snimka nastala prije četiri godine na kojoj ga možemo vidjeti s alkoholom u ruci i okruženog vrlo neugodnim momcima.

Od jednoga je od njih nakon verbalne prepirke dobio je šamarčinu tako snažnu da se srušio sa stolca, a ukrajinski portali prenose i da se Besedin u to vrijeme nalazio na pragu izbacivanja iz Dinama upravo zbog toga što se doznalo u kakvom se kreće društvu i koliko pije.

U njegovu je zaštitu stao tadašnji trener kluba Sergej Rebrov, spasio mu karijeru i pogurao ga do A reprezentacije, ali je Besedin u međuvremenu ponovno upao u nevolje iako se činilo da je na pravom putu da se dovede u red i zablista u punom sjaju na terenima.

Naime, UEFA ga je u veljači suspendirala zbog toga što je pao na dopinškome testu nakon utakmice protiv Malmöa, pa na travnjake neće smjeti sve do 19. prosinca 2020. godine.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ U VIDEU!

Ključne riječi

Komentara 4

DI
Diesel
11:07 21.05.2020.

Pa ovo je sacekusa, onaj se tamo nastelao da ga rokne bilo zbog cega.

VO
Volimrukomet
11:08 21.05.2020.

Koji strasan naslov. Bojao sam se da je igrac naseg Dinama. Sad mi lakse

Avatar SarahER98
SarahER98
03:29 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije