Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKI MEDIJI

Objavljena je vijest da Livaković napušta Fenerbahče. Vatreni odlazi iz Turske zbog ponude karijere?

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
13.03.2024.
u 16:37

Prvi vratar vatrenih trenutno vrijedi 12 milijuna eura prema istom izvoru, a ugovor s Turcima mu traje do ljeta 2028. godine. Međutim, moglo bi se dogoditi da ga ne odradi do kraja.

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Livaković ove sezone za turskog velikana Fenerbahče ima 30 nastupa. Primio je 31 gol, a 12 puta je sačuvao mrežu čistom i uglavnom je zadovoljio apetite struke odnosno navijača. U Istanbul je stigao prošloga ljeta za 6.65 milijuna eura prema podacima Transfermarkta.

GALERIJA Livaković napušta Fenerbahče?

Zagreb: Susret Hrvatske i Armenije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/4

Prvi vratar vatrenih trenutno vrijedi 12 milijuna eura prema istom izvoru, a ugovor s Turcima mu traje do ljeta 2028. godine. Međutim, moglo bi se dogoditi da ga ne odradi do kraja jer ga želi saudijski Al Nassr.

Pojavila se glasina da Al Nassr želi dovesti Livakovića kako bi pojačali obranu. Klub našeg reprezentativca Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda navodno je zainteresiran za hrvatskog vratara i s njihove strane neće biti problema oko odštete i financijskog dijela priče.

VEZANI ČLANCI:

Informaciju je lansirao turski medij Fotomac ne otkrivajući ostale detalje, ali jako je dobro poznato da bogataši iz Saudijske Arabije plaću velike novce svojim pojačanjima. 

Komentara 3

BS
Blue_shirt
00:52 14.03.2024.

Ako ode nakon par mjeseci za 12mil €, treba isti dan podici kaznenu prijavu protiv antolica ,& co, koji su u tom slucsju ostetili klub za 6 mil €. Jer su nas sve uvjeravsli da je transfer u istambul odlican posao...

Avatar CUBE
CUBE
12:28 14.03.2024.

Pravo je čudo kako mi oduvek imamo dobre golmane a uvek nekog napadamo

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:51 13.03.2024.

Primio 31 gol u 30 utakmica i tako sazrio za sljedeći korak “naprijed” u svojoj karijeri - iz turske lige u arapsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije