Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi derbi

Obavijest iz Hajduka: Otkrili koliko je ulaznica osigurano za navijače bijelih i po kojoj cijeni

Zagreb: Brojni navijači popratili su susret SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
17.07.2023.
u 14:15

"Za navijače Hajduka osigurano je tri tisuće ulaznica po cijeni od 5 eura za južnu tribinu maksimirskog stadiona. Prodaja ulaznica započinje u ponedjeljak u 12 sati. Prilikom kupnje nužno je imati osobne dokumente", napisali su iz Hajduka

Ovoga petka u 20 sati igra se drugi derbi nove sezone na hrvatskim travnjacima. Kulisa je ponovo stadion na Maksimiru, a u glavnim ulogama ponovo nastupaju Dinamo i Hajduk. U subotu navečer su dva najveća hrvatska kluba odigrala Superkup, a Dinamo je rezultatom 1:0 (Baturina u 56. minuti) obranio prošlogodišnji naslov.

Na stadionu je bilo čak 17 tisuća gledatelja, a tri tisuće ulaznica bilo je osigurano za navijače Hajduka koji su nekoliko sati prije utakmice stigli u velikom broju. S Poljuda danas javljaju da će vrlo slična situacija biti i u petak za utakmicu prvoga kola HNL-a.

GALERIJA Dinamo u Superkupu pobijedio Hajduk

Zagreb: Brojni navijači popratili su susret SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka
1/18

"U Odjelu za članstvo na Poljudu u ponedjeljak u 12 sati započinje prodaja ulaznica za utakmicu prvog kola HNL-a u kojem se u petak od 20 sati sastaju Dinamo i Hajduk na Maksimiru", pišu iz Hajduka pa dodaju:

VEZANI ČLANCI:

"Za navijače Hajduka osigurano je tri tisuće ulaznica po cijeni od 5 eura za južnu tribinu maksimirskog stadiona. Ulaznice će se u Odjelu za članstvo prodavati do srijede u 20 sati. Prilikom kupnje nužno je imati osobne dokumente s obzirom na to da su ulaznice personalizirane."

VIDEO Nenad Bjelica ekskluzivno za VL: 'U Tursku ću dovesti još naših igrača

 

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:15 17.07.2023.

A kaj je to hajduk?

MA
maltene
11:44 18.07.2023.

Trebali ste im dati gratis, ipak ne treba provocirati tovare. Bitno da domaćim naplatite pravu cijenu

ZA
zagi101
22:04 17.07.2023.

hajduk=drumski razbojnik, tak se i ponašaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije