Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FAIR PLAY

O Duvnjakovom potezu još će se dugo pričati, ovime je pokazao koliki je igrač!

Malmo: Utakmica 2. kola 2. kruga Svjetskog prvenstva rukometaša između Hrvatske i Belgije
"Anze Malovrh / kolektiff"
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.03.2023.
u 22:30

No, napad ranije pri rezultatu 25-24 za Nizozemsku u zadnjim minutama, Duvnjak je izborio prekršaj, a suci su pokazali i isključenje Robinu Schoenakeru. Duvnjak je tada oduševio fair playom.

Hrvatska niti u drugom susretu protiv Nizozemske nije uspjela ostvariti pobjedu. Prije četiri dana na premijeri novoga hrvatskog izbornika Gorana Perkovca, "Kauboji" su izgubili sa 27-32, a u uzvratu u Osijeku odigrali su 25-25.

Na otvaranju drugog dijela Hrvatska je uspjela izjednačiti (15-15), a u 42. minuti i prvi put povesti (20-19). Bile su to minute u kojima se igralo gol za gol, pa smo vidjeli čak devet izjednačenja. Prva se odvojila Nizozemska koja je u 51. minuti povela sa 25-23. No Hrvatska je golovima Domagoja Duvnjaka i Tina Lučina četiri minute prije kraja izjednačila na 25-25, a potom imala i napad za vodstvo koji nije iskoristila.

No, napad ranije pri rezultatu 25-24 za Nizozemsku u zadnjim minutama, Duvnjak je izborio prekršaj, a suci su pokazali i isključenje Robinu Schoenakeru. Duvnjak je tada oduševio fair playom i kazao sucima kako nije dobio udarac u glavu koji je kriterij za isključenje te su suci ublažili kaznu.

>> Anketa: Mislite li da je ovo kraj Mamića te kako će se situacija dalje razvijati u Dinamu?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije