Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR POTVRDIO

Nuebel se ne vraća u Bayern kako bi zamijenio Neuera

Alexander Nubel
Firo/DPA/PIXSELL
17.01.2023.
u 14:55

Nakon ozljede Neuera Bayern je ostao na samo jednom iskusnom vrataru, 34-godišnjem Svenu Ulreichu, dok niti jedan drugi vratar iz aktualnog kadra nema iskustva igranja za prvu momčad.

Menadžer njemačkog nogometnog vratara Alexandera Nuebela (26) Stefan Backs otklonio je mogućnost ranijeg povratka njegova klijenta iz Monaca u Bayern. Nuebel je na posudbu iz Bayerna u Monaco otišao još u ljeto 2021. godine te bi u Kneževini trebao ostati do kraja ove sezone te se tek tada vratiti u Bavarsku s obzirom da ima ugovor s Bayernom do ljeta 2025.

No, nakon što je prvi vratar Bayerna Manuel Neuer prošloga mjeseca slomio nogu na skijanju te neće braniti do kraja ove sezone Nuebel je iskočio kao glavni kandidat da zauzme Neuerovo mjesto.

"Povratak u Bayern nije opcija. Alexander će drugi dio sezone igrati za Monaco", kazao je Backs, a snjim se slaže i Nuebel koji je na društenim mrežama objavio svoju fotografiju u dresu Monaca i napisao: "Što drugo?".

Nakon ozljede Neuera Bayern je ostao na samo jednom iskusnom vrataru, 34-godišnjem Svenu Ulreichu, dok niti jedan drugi vratar iz aktualnog kadra nema iskustva igranja za prvu momčad.

Njemačko nogometno prvenstvo nastavlja se nakon dvomjesečne stanke zbog Svjetskog prvenstva ovoga vikenda, a Bayern će za prvog suparnika imati RB Leipzig.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije