Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Novosel komentirao Tedeschijevu odluku, može li hrvatska košarka bez Cedevite

A bila je dominantna u hrvatskoj košarci, jedini naš klub u Europi, sudionik Top 16 Eurolige odnosno Final Foura Eurokupa

Komentari 42

DV
dvojnica
10:10 01.06.2019.

Strance treba izbaciti hrvatske kosarke. Nisu nam donijeli nikakve europske rezultate a nastetili razvoju mladih kosarkasa.

VL
Avatar Uvik svojom glavom
Uvik svojom glavom
09:30 01.06.2019.

Novosel, Gobac i sl. su iz ostatka Hrvatske povlačili sve kvalitetnije sebi. Nakon takve konstante palo je zanimanje gledatelja u tim sredinama, a o sponzorima da i ne pričam. Kada su pali Metković u rukometu, Zadar, Šibenik i Split u košarci pala je i Cibona. I onda on ima što govoriti o novcu i moći

VL
PE
PetrusManus
10:30 01.06.2019.

Kad klekne Bandić kleknut će i Cibona i što će ostati od Hrvatske košarke, samo da je dozvolio da Cedevita igra u Draženovom domu već bi se drugačije razmišljalo u Cedeviti, ovako ćemo svi izgubiti zbog ega jednog Bandića, ali to je Hrvatska kad jedna seljačina s kamena odlučuje o sudbini sporta koji nam je donio toliko ljepoga.

VL
LI
lika64
09:39 01.06.2019.

Novoselu što si se onda gurao u loži Cedevita na svakoj tekmi. Ti što imaš zmiju u džepu nisi sigurno najpametnejši da daješ komentare i ocjene jednog kluba. Nikada nisi svoj novac uložio da bi mogao bilo što reći. Dok si radio u košarci imao si lovu od građana i poduzeća, a u Dinamu i od obnove Maksimira si sebi džepove napunio. A sreća te pogodila i povratom imovine u Ilici. Tako da što se stvaranja nečega pokrij po ušima.

VL
TO
tobogann
09:38 01.06.2019.

Kako bez stranaca? Sve druge zemlje igraju sa strancima jedino Hr. da ne igra? Zatvoriti granice ko u jugi? Možda ih je u Cedeviti bilo previše, ali nemaju još svojih igraca. Tedeski ima svoju školu od 800 klinaca koji radee vrlo ozbiljno i u super uvjetima. Polako je gradio klub sa svojim novcima. Šteta ako sve to propadne. Ali u ljepoj našoj treba se okrenuti klubovima koji imaju tradiciju, koji rade u minusima krpaju kraj s krajem i nemogu ni sanjati o Evropi. Ja bi volio da Cibona, Zadar, Split mogu nešto napraviti(barem u aba). Prošla su ta vremena kad je samo srce bilo bitno za pobjedu. Došlo je doba kada ni Novosel nemože bez novaca a nama laprda.

VL
OM
omer
07:41 02.06.2019.

Taj Novosel je premazan svim mastima i prošao sve afere Hrvatske košarke i dan danas vuče sve konce u košarci i sad on pametuje drugima. Braqvo za Tadescia i nedaj se zahebvati lopinama večim od tebe.

VL
Avatar Analizator
Analizator
10:34 01.06.2019.

Nije novac problem nego je problem lopovluk u drugim velikim hrv. klubovima- primjer Zadar i Cibona

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:34 01.06.2019.

Tako je Novosel! Kad Cibonu sponzorira jedna velika privatna firma, koja ima strašnu konkurenciju na tržištu, kao što je Zagrebački Holding, onda naravno možemo razgovati o ravnopravnosti Splita, Zadra, Rijeke... koji si ti lumen, majko mila.

VL
DU
Deleted user
15:20 01.06.2019.

Nama je sve bolje naše pokrasti i uništitii nego dati nekome da to isto traje , takav je naš narod...

VL
Avatar HerojUlice
HerojUlice
10:24 01.06.2019.

HOF sve objasnio

VL
Avatar rubinet
rubinet
10:20 01.06.2019.

Mršić je dobro rekao:. Trebao je bogataš uložiti kune u KK Zadar. Ili KK Split.

VL
KE
kentie
11:58 10.06.2019.

Ajde lika 64, skrati malo jezičinu glede g. Novosela...ne znam odaklen si, ali da nije bilo g. Novosela, ne bi se ti danas šetao sa djevojkom po stazama Jaruna u gradu Zagrebu...samo toliko, a da ne govorim o utjecaju g. Novosela na košarku na ovim prostorima. Pa njega je g. Dean Smith (lika, ako uopće znaš tko je g. Smith) nazvao osobno i poručio mu da sa g. Samaranchom dogovori nastup Dražena na olimpijadi u Barceloni...nakon toga sve je vijest, povijest, pripovijest i blagovijest....

VL
SO
sohnahoakasaa
17:30 01.06.2019.

Bravo gdin Novosel. Celi život govori istinu i kad ti paše slušati ali najviše mi se dopada kad čuju oni kojih nikad ni sram vlastitog (ne)karaktera i (ne)znanja. Psi su uvek oko njega lajali a on je sa svojom 'karavanom' prolazil i od ničeg stvoril košarkaša, čoveka i Klub(ove). Već sam negdi napisala ali bum ipak ponovila. Naravno da je TDŠ otišel u slo svoju si, tam gdi ima još par računa, neku nekretninu od tate i dede kaj su u yu legalno stekli. Nikad nisu niš nikom nisu ukrali, oteli ili opljačkali. Nikad. Jednostavno imaju drugovi jer su stekli kak se sticalo. Teškim i mukotrpnim radom po danu i naročito po noći. Baš se veselim kaj ide tam med 'krnjcma en drek' među svoju nakupinu a i mogli bu ju se drugovati i s drugom tatom anemicus an drecus-a. I on med svojima a drugaricu mu nikad nisu videli. Možda se drugarica oddrugila od druga. Sretno TDŠ iako bi radije da si ove svoje tu isto povel sa sobom. Bar neke.

VL
Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
10:56 01.06.2019.

neka ode u srbiju

VL
DU
Deleted user
10:30 01.06.2019.

Ma koji Novosel........lopinjo bu neš komentiral.

VL
TO
tobogann
11:55 01.06.2019.

Pricao je novosel za Dražena da nije najbolji, nego da je Knego zaslužan za sve u naj generaciji Cibone.

VL
TO
tomislav4567
11:25 01.06.2019.

Prvenstveno treba počet reformu od smjene kompletne uhljebeničke uprave! Proveo sam 12 godina u košarci, i to sa sigurnoscu tvrdim!!

VL
CR
CrniGaro
11:23 01.06.2019.

Bravo gospodine Novosel,i igrati samo Hrvatsku košakašku ligu.

VL
VA
valter56
08:58 01.06.2019.

Novosel komentira o ravnopravnosti??? Pa može on bit član kuće slavnih koliko hoće, on je za mene grobar hrvatske košarke. I toranj je izgradio da može mlade talente od svuda dovoditi igrati u Zg, zato je i košarka u ostatku zemlje legla....a sve svoje zvijezde je doveo, i najveće, zadranina Krešu (bez njega ne bi nikad osvojio prvenstvo), te Dražena...i ostavio spaljenu zemlju iza sebe. Sad priča o ujednačavanju lige, kad je Cibona ljosnila....Mršić je u u pravu, trebao je Tedesci uložiti u drugi naš klub , s publikom...koliko znam, i htio je to, pa mu u Splitu nisu dali podatke....nije ni on kriv....sad bi bilo drugačije...

VL
BO
Bojnik
10:50 01.06.2019.

Nek se preseli komplet u Sloveniju.....mi negubimo nista,a oni dobijaju sumljivu osobu viska.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.