Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE GUARDIAN

Novo priznanje za kapetana: Modrić peti najbolji nogometaš svijeta!

Copa del Rey - Quarter Final - Real Madrid v Atletico Madrid
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/3
27.01.2023.
u 14:55

- Svi znamo koliko je divnih riječi ispisano o Luki i svemu što je napravio, ne samo za Hrvatsku nego za cijeli svijet. Godine sustižu svakoga, ali on je besmrtan - objavio je cijenjeni list izjavu Andreja Kramarića. Luka je ujedno i najbolji veznjak na popisu.

Nakon što je jučer objavio dio popisa na koji su uvrstili 100 najboljih nogometaša u protekloj 2022. godini, britanski Guardian danas je izašao s listom najboljih, otkrivši tko zauzima prvih deset pozicija. Podsjećamo, Joško Gvardiol (31.), Marcelo Brozović (68.) i Dominik Livaković (71.) naši su uvršteni igrači, uz, naravno, kapetana reprezentacije. 

Svoju poziciju sada je saznao i Luka Modrić, koji je ponovno sve oduševio. Guardian ga je stavio na petu poziciju u konkurenciji najboljih nogometaša svijeta! Prvi je Lionel Messi, a slijede ga Kylian Mbappe, Karim Benzema i Erling Haaland. Iza Modrića nalaze se Kevin De Bruyne, Robert Lewandowski, Vinicius Junior, Thibaut Courtois te Mohamed Salah. Modrić je ujedno i najbolji veznjak

- Svi znamo koliko je divnih riječi ispisano o Luki i svemu što je napravio, ne samo za Hrvatsku nego za cijeli svijet. Godine sustižu svakoga, ali on je besmrtan - objavili su izjavu Andreja Kramarića pa nastavili: 

- Kramarić je to rekao prije posljednje utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ali, srećom, ne i posljednje Modrićeve za svoju zemlju. Malo tko bi mu mogao zamjeriti da se oprostio nakon trećeg mjesta u Katru, koje je slijedilo nakon srebra u Rusiji. Ima 37 godina i 162 nastupa za reprezentaciju, osvojio je svoju petu Ligu prvaka, ali Modrić ide dalje. I to je užitak - stoji u Guardianu.

 

Komentara 2

KR
kronika20
15:54 27.01.2023.

Luka je najbolji nogometaš svijeta, jer živi za nogomet. ostaje vjeran svom Realu i Hrvatskoj iako bi poput Ronalda mogao dobiti basnoslovne svote

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
17:14 27.01.2023.

Za Hrvatsku je najbolji ,sto i je. Najkompaktniji je. Mislim da bi Modric mogao igrat shvaku poziciju. Sto drugi nisu u stanju. Mozda Messi 🤙 jos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije