Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI VOĐA

VIDEO Modrić odvukao suigrača koji je počinjao svađu s igračima Atletica? Imali neriješenih računa

Foto: Screenshot
1/3
27.01.2023.
u 08:16

Možda su samo prijateljski razgovarali, a možda i ne... Sjećamo se tenzija između Brazilaca i Argentinaca tijekom Svjetskog prvenstva. Nije da su se prije toga obožavali, ali gaučosi su nakon ispadanja Seleçãa protiv Hrvatske počeli slaviti kao da su osvojili Mundijal.

Nogometaši Real Madrida posljednji su polufinalisti španjolskog Kupa kralja, a plasman među četiri najbolje momčadi su izborili pobijedivši na svom stadionu u gradskom derbiju Atletico sa 3-1 u produžetku. Alvaro Morata je u 19. minutu doveo Atletico u vodstvo na Santiago Bernabeuu, a Atletico je tu prednost držao sat vremena. U 79. minuti Rodrygo se nakon dodavanja Luke Modrića sjajno oslobodio četvorice gostujućih igrača i vanjskim dijelom stopala poslao loptu pokraj Jana Oblaka u mrežu.

U produžetku su gosti ostali s igračem manje, jer je Stefan Savić u razmaku od dvije minute zaradio dva žuta kartona i u 99. minuti morao napustiti teren. Brojčanu prednost Real je iskoristio u 104. minuti, kad je Karim Benzema u mrežu poslao loptu koja se odbila od vratnice nakon udarca Viniciusa Juniora. Brazilac se u strijelce upisao na kraju produžetka i postavio konačnih 3-1 za plasman u polufinale.

Uz to što je asistirao za jedan od najljepših pogodaka sezone, Luka Modrić istaknuo se još jednim potezom. Naime, njegov suigrač, Brazilac Eder Militao, u pauzi tijekom produžetaka počeo je ulaziti u raspravu s argentinskim nogometašima Atletica Angelom Correom te Rodrigom de Paulom. Možda su samo prijateljski razgovarali, a možda i ne... 

Sjećamo se tenzija između Brazilaca i Argentinaca tijekom Svjetskog prvenstva. Nije da su se prije toga obožavali, ali gaučosi su nakon ispadanja Seleçãa protiv Hrvatske počeli slaviti kao da su osvojili Mundijal, a kasnije im je to i pošlo za rukom. Jasno, između najbolje dvije južnoameričke reprezentacije postoji veliko rivalstvo, a očito se preslikava i na klupski nogomet. 

Modrić (37) kao pravi je lider uočio o čemu se radi i odvukao Militaa od protivničkih igrača kako bi spriječio potencijalnu svađu, a Eder se zadnji nasmijao jer su na kraju slavili.

Modrićevu reakciju pogledajte OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije