Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Novo Dinamovo pojačanje: Sve izgleda kao filmska priča

Mario Budimir
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/7
02.05.2018.
u 15:01

Prije godinu dana mi nije bilo do nogometa, samo sam pio kave i dosađivao se, a sad sam došao ovdje pomoći klubu da osvoji dvostruku krunu u završnici sezone - kaže Budimir

Dinamo je u Maksimiru predstavio novo pojačanje 32-godišnjeg Marija Budimira

- Presretan sam zbog dolaska u Dinamo. Još ne mogu vjerovati da sam došao ovdje, kad se samo sjetim gdje sam bio prije desetak mjeseci- rekao je Budimir koji je potpisao ugovor do lipnja 2019. godine.

Mario Budimir
1/10

- Sve izgleda kao filmska priča. Prekinuo sam karijeru, a sad sam u Dinamu. Prije godinu dana mi nije bilo do nogometa, samo sam pio kave i dosađivao se, a sad sam došao ovdje pomoći klubu da osvoji dvostruku krunu u završnici sezone - kaže Budimir. 

Novo Dinamovo pojačanje nosit će dres s brojem devet.

- Nemam odgovornost prema broju, već prema dresu kojega nosim - istaknuo je Budimir.

Nedavno su u Rudešu osobe koje dobro poznaje fizički napale trenera Josea Manuela Airu. Mariju su nakon toga u Rudešu raskinuli ugovor.

- Nemam komentara. Zahvalio bih se Rudešu što mi je dao priliku. Ipak godinu i nešto nisam igrao nogomet, a oni su me uzeli. Prihvatili su taj rizik - rekao je Budimir, koji je ove sezone za Rudeš zabio 13 golova.

Sportski direktor plavih Marijan Vlak ovako je predstavio pojačanje:

- Drukčiji je tip napadača od onih koje imamo u momčadi. Imamo puno problema s ozljedama i Mario će nam pomoći da osvojimo dvostruku krunu. Sigurno će nam donijeti kvalitetu u napadu!

Budimir može igrati u finalu Kupa protiv Hajduka.

Komentara 6

ZG
zg223
17:53 02.05.2018.

igrat ces nikad pa ni onda..kladim se da nema ni minute za tebe u dinamu

Avatar Celzijus
Celzijus
17:17 02.05.2018.

Bome "strašno" pojačanje u liku kojeg je i Rudeš otpisal. Ha ha

MI
mirko0410
09:58 03.05.2018.

Možda bude nekaj odigral i zabil ali ne vejerujem da može biti pojačanje za Europu, a dati mu devetku, taj sveti broj to je za nevjerovati. Svaka ozbiljna ekipa brojeve 5, 9 i 10 čuva za največa pojačanja i zvijezdee samo Dinamo i njegov marketing to neznaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije