Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Poraz Clevelanda, LeBron James prešao 30.000 koševa

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
24.01.2018.
u 11:02

James je zabio 28 koševa za Cavse što ga je dovelo na sedmo mjesto ljestvice košarkaša koji su u karijeri postigli 30.000 koševa

LeBron James je sinoć s 33 godine i 24 dana postao najmlađi igrač koji je zabio 30.000 koševa u NBA, ali su unatoč tome njegovi Cleveland Cavaliers izgubili u gostima od San Antonio Spursa sa 102-114. 

James je zabio 28 koševa za Cavse što ga je dovelo na sedmo mjesto ljestvice košarkaša koji su u karijeri postigli 30.000 koševa, ali to nije pomoglo njegovim Cavaliersima kojima je to deseti poraz u 13 utakmica. Kobe Bryant se na tu ljestvicu upisao s 34 godine i 104 dana. 

LeBron James
1/5

Kod Spursa najbolji je bio LaMarcus Aldridge s 30 koševa, a Dejounte Murray je ubacio 19 koševa i upisao 10 skokova.

Ante Žižić nije ulazio u igru za Cleveland.

Los Angeles Lakersi za koje igra Ivica Zubac su slavili protiv najbolje momčadi Istoka Boston Celticsa sa 108-107, a do pobjede ih je vodio Kyle Kuzma s 28 koševa, od čega je 17 zabio u zadnjoj četvrtini.

Najučinkovitiji kod Bostona, kojem je ovo četvrti poraz zaredom, bio je Kyrie Irving s 33 koša, dok je Marcus Smart dodao 22 koša.

Jordan Clarkson je zabio također 22 koša za šestu uzastopnu pobjedu Lakersa, dok Ivica Zubac nije ulazio u igru. 

Los Angeles je gotovo ispustio pobjedu, promašivši četiri slobodna bacanja u zadnjih 20 sekundi.

Orlando Magic Marija Hezonje je poražen kod kuće, sa 105-99 su ih pobijedili Sacramento Kings. 

Garrett Temple je zabio 19 od svojih 34 koša u zadnjoj četvrtini za pobjedu Kingsa, a Willie Cauley-Stein je dodao 21 koš i devet skokova.

Evan Fournier je predvodio Magic s 22 pogotka, a Elfrid Payton je ubacio 21 koš i tome dodao sedam asistencija i isto toliko skokova.

Mario Hezonja je odigrao 12 minuta za Orlando, ali je ubacio svega dva koša (šut iz igre 1/4, trice 0/1) i upisao dvije ukradene lopte.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije