Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Novi uspjeh Hrvata! Ivan Dodig u finalu mješovitih parova

Ivan Dodig
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
12.07.2019.
u 20:53

Dvostruki osvajači Roland Garrosa će u finalu igrati protiv Šveđana Roberta Lindstedta i Latvijke Jelene Ostapenko koji su u polufinalu porazili Nizozemca Matwea Middelkoopa i Kineskinju Zhaoxuan Yang sa 7-5, 6-2

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i tajvanska tenisačica Latisha Chan izborili su plasman u finale mješovitih parova u Wimbledonu nakon što su u polufinalu pobijedili Nizozemca Wesleyja Koolhofa i Čehinju Kvetu Peschke sa 7-5, 6-4.

Ključni trenutak prvog seta bio je jedanaesti gem u kojem su Dodig i Chan iskoristili drugu break loptu i poveli 6-5,  potom osvojili gem za 7-5 i 1-0 u setovima.

U drugom setu bilo je nekoliko obrata, a prvi su do breaka stigli Dodig i Chan u trećem gemu. Međutim već u idućoj igri nizozemsko - češka kombinacija je izjednačila na 2-2. U sedmom gemu hrvatsko-tajvanski par je načinio novi break, a ovoga puta su prednost obranili do kraja i nakon 42 minuta igre dobili su drugi set sa 6-4, a time i meč.

Dvostruki osvajači Roland Garrosa će u finalu igrati protiv Šveđana Roberta Lindstedta i Latvijke Jelene Ostapenko koji su u polufinalu porazili Nizozemca Matwea Middelkoopa i Kineskinju Zhaoxuan Yang sa 7-5, 6-2.

Podsjetimo, Lindstedt i Ostapenko su u četvrtfinalu pobijedili Franka Škugora i Rumunjku Ralucu Olaru sa 6-7 (6), 6-3, 7-5.

Komentara 1

Avatar stef99
stef99
09:59 13.07.2019.

Opet kleptomanija autora teksta, jer Dodigija gura tamoo gdje ne spada, Dodig može biti rvacki gradjanin, ali nije rvat, već ercegovac i državljanin BiH, gdje se rodio i školovao, i koja mu je domovina, a Rvacku i rvate pustite da se malo odmore od tih silnih prisvajanja, ........ bolan, ba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije