Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SPREMAN

Novi udarac za vatrene: Joško Gvardiol napustio kamp reprezentacije!

Split: Zlatko Dalić i igrači na stadionu Poljud
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
10.06.2023.
u 18:03

Gvardiol je imao problema s trbušnim zidom, a liječnici ga nisu uspjeli osposobiti. Stoga je nogometaš Leipziga danas napustio kamp reprezentacije koja trenira na riječkoj Rujevici.

Hrvatska nogometna reprezentacija doživjela je udarac uoči završnice Lige nacija - mladi i pouzdani branič Joško Gvardiol neće moći igrati.

Gvardiol je imao problema s trbušnim zidom, a liječnici ga nisu uspjeli osposobiti. Stoga je nogometaš Leipziga danas napustio kamp reprezentacije koja trenira na riječkoj Rujevici.

- Gvardiol će nažalost propustiti završnicu Lige nacija. Na okupljanje je stigao s ozljedom, a proteklih dana je proveo na intenzivnoj terapiji kako bismo mogli vidjeti bi li mogao biti spreman za završni turnir - rekao je glasnogovornik saveza Tomislav Pacak i dodao:

- Nažalost, uza sve napore ustanovljeno je da ne može biti spreman do Final foura i stoga neće konkurirati za završni turnir. U dogovoru s klubom će odlučiti o terapiji.

Budući da je riječ o ozljedi, izbornik Zlatko Dalić ima pravo pozvati novoga igrača. Vatreni u srijedu igraju polufinale Lige nacija s Nizozemskom. Pobjednik ide u finale gdje će u nedjelju igrati protiv Italije ili Španjolske. Poražene momčadi u subotu se bore za treće mjesto.

Komentara 17

SS
sokac sa drave
18:44 10.06.2023.

Pod hitno zamoliti Lovrena da se vrati jer ovi u obrani su jos jako zeleni.

SI
sinke12
22:42 10.06.2023.

Pa nije on nezamjenjiv, to ga novinari takvim rade

MA
Matija100
21:44 10.06.2023.

Nitko od novinara ne smije reći da je Livaja ostavo repku na cjedilu na nagovor hajdukovaca. Sad Dalić ne može pozvati stopera umjesto ozlijeđenog Gvardiola, jer mu fali napadač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije