Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM S MENADŽEROM

Novi skandal: Bivši igrač Dinama pobjegao iz 'Mamićevih okova' pa potpisao ilegalan ugovor!

robert murić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
15.12.2016.
u 16:13

U ugovoru Murića s Ajaxom stoji da će od idućeg transfera hrvatskog igrača čak 15 posto novca pripasti menadžeru Vladi Lemiću! Što je ilegalno!

Robert Murić, mladić koji je bio pionir ''bijega iz Mamićevih okova'', jedan od prvih igrača koji je napustio Dinamo putem Fifine arbitraže, odbivši s 18 godina potpisati profesionalni ugovor s plavima, našao se u važnoj ulozi skandala u Nizozemskoj, piše Goal.

Ionako je bio ljutit što se, unatoč dobrim igrama za drugu momčad Ajaxa nakon oporavka od ozljede, nije uspio nametnuti u prvu momčad, pa je morao na posudbu u Pescaru, gdje također ne igra, a sada ova neugodna priča.

Što se dogodilo? Football Leaks otkrio je kako je Nizozemski nogometni savez pismom objasnio klubovima kako da izbjegnu pravilo (koje je na snazi od 2009.) da se menadžer ne smije naplatiti iz transfera!?

A NRC Handelsblad objavio je da ugovori Ajaxa s Davyjem Klaassenom, Anwarom El Ghazijem i Robertom Murićem imaju baš takvu stavku! Pa se navodi da u ugovoru Murića s Ajaxom stoji da će od idućeg transfera hrvatskog igrača čak 15 posto novca pripasti menadžeru Vladi Lemiću! Što je ilegalno!

Za Murića posljedica ne bi trebalo biti, bude li itko kažnjen, bit će to savez i Ajax koji su odobrili taj ugovor.

Komentara 16

LJ
LJU39
17:51 15.12.2016.

ostali menadjeri evropom uzimaju i sakom i kapom a vi se jos bavite mamicem..opsjednuti ste novinari sa mamicem.

DU
Deleted user
17:53 15.12.2016.

A kad ste pisali da je Jorge Mendes, Ronaldov i Mourinhov menadžer, zaradio desetke milijuna eura na transferima, niste naveli da je to ilegalno.

IV
IvoPenzberg
16:51 15.12.2016.

E moj muricu, samo ti slusaj savjetnika pakasina. zato i jesi tu gdje si.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije