Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON HAJDUKA

Novi incident! Igrač Slavena šakama izudarao voditelja osiguranja vlastitog kluba

Slaven Belupo - Hajduk
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/9
09.03.2019.
u 22:58

Neslužbeno se doznaje da je razlog bio taj što mu roditelji i djevojka nisu mogli ući na tribinu pa su se vratili kućama. Naime, svo troje su iz - Zagreba.

Veliki se incident dogodio nakon utakmice u Koprivnici, letjele su šake, a epilog je bio da je led na natečenu glavu stavljao voditelj osiguranja kojega je ranije zabilježila kamera kako nesuvislo pokušava objasniti zašto je tribina otvorena samo za žitelje pet županija.

Incident su vidjeli i neki iznenađeni hajdukovci, voditelja osiguranja je šakama izudarao igrač Slavena, a Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da je razlog bio taj što mu roditelji i djevojka nisu mogli ući na tribinu pa su se vratili kućama. Naime, svo troje su iz - Zagreba.

Osim toga, sudac utakmice Fran Jović nakon susreta je prijavio direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića. U prijavi je napisao:

"Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: 'Jeb** ću ti ja mater, pi**a ti materina.' To je ponovio u više navrata."

>> Pogledajte kako su navijači razgrabili legendarnu Plavu devetku

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Thc
Thc
23:15 09.03.2019.

Voditelj osiguranja je drvo od mozga i čoveka☑‼

DU
Deleted user
23:25 09.03.2019.

Nikakvog problema nema, jer je voditelj osiguranja osiguran kod "Croatia osiguranja", pa će biti bogato obeštećen.

DU
Deleted user
08:09 10.03.2019.

Gle ove iz večernjaka hehe. Ma incident je kaj je Bellupu ukradena pobjeda protiv kmečavaca koji se bore upravo protiv toga. Ponavljam, hoćemo članak o nedosuđenom prekršaju za Belupo. Pomoćni je metar, dva od situacije i signalizira da je prekršaj. Jović spasitelj maše da nije ništa sa 20 metara od situacije i iz iste akcije prčija zabija. Problem je u tome da je recimo Dinamo bio na Hajdukovom mjestu......dobili bi na desetke članaka udbaško orjunaških medija kako je Belupu ukradena pobjeda od Dinama i sudačke organizacije. Gadljivo. Mamić je 100% u pravu što se medija tiče. Ovo je samo jedan lijepi primjer istoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije